AC 3 Patch kodenavn “Holiday Patch”

Det er desværre ved at være en vane at AC3 bliver patchede hver 14 dag, det sidste stykke tid, og i denne omgang har valgt at kalde det en “Holiday” patch. Om det betyder det er en julegave fra og spillet nu er helt og aldeles patched.

Spillet har en del rettelser og det er stadig en del ting der er henvendt til historien. Og derfor kan der være “Spoilers” i selve patch infoen.

Listen kan ses under her ved at trykke på “Show Spoilers” – patchen har ca 50 rettelser så er de vel ved at nå omkring 500 rettelser ?

 

Spoiler

Single Player

Global Fixes
– Couriers will now appear more often in Boston and New York
– Fixed a bug where consumables would not be restored properly after playing a naval mission
– Fixed a bug where multiple copies of heralds or paper boys could be spawned at the same spot
– Fixed a bug where printer shops icons could appear on the map even if the player is not notorious
– Fixed a bug where the 2nd equipped pistol could disappear after a loading
– Fixed a bug where the player could fall through the map if he went through a city gate on horseback while in conflict
– Fixed a crash when the player uses the rope dart on a horse from above
– Fixed horse glitch
– Fixed inventory messages that kept being displayed after every reload if the player had completed some missions
– Fixed various crashes
– Forced subtitles to be displayed for off-camera voices like some tutorials and end of sequence transitions
– Made sure to stop tavern music when exiting taverns
SEQUENCE 1
A DEADLY PERFORMANCE: fixed a music glitch by making a cinematic not skippable
SEQUENCE 4
FEATHERS AND TREES : fixed another case where optional objective “Do not touch the ground or water” could fail for no good reason
SEQUENCE 6
ON JOHNSON’S TRA IL: fixed a bug where sometimes Adams and Revere could be missing, preventing the player from starting the mission
SEQUENCE 7
LEXINGTON AND CONCORD: fixed a bug where the player could stay stuck on the road while on horseback at a specific spot on the mission’s path
EPILOGUE
– Fixed Animus Synching gameplay that could get stuck
Side Quests
– Boston Brawlers: clearer message after beating all ex-champions, stating that you need to go back to Boston
– Boston Underground: fixed a bug where exploded barrels could come back if you re-entered through the South Commons entrance.
– Boston Underground: fixed a bug where Haytham could never use the North Port entrance
– Liberation Missions: added unfogging of the map when the player gets near a liberation event, to make sure the icon will be revealed in case the player doesn’t complete it and wants to come back later.
– New York Liberation Missions: fixed a few cases where the player could get to the event’s icon but nothing would happen.
– New York Underground, fixed a bug where the player would be teleported at the center of New York if he declined to enter the underground through the South Market entrance.
Homestead
– Added map icons on Homestead buildings as you unlock new settlers
– Made sure Achilles cannot be stoking the fireplace after the homestead story arc is completed
– THE PROPER TOOLS: added map icons on all shops in New York when that mission asks the player to go buy the hammer parts for the blacksmith
– Side-quest “ENCYCLOPEDIA OF THE COMMON MAN”, fixed a bug where the quest would still not be completed if the problem was already encountered prior to the last patch. Buggy savegames are now fixed on load.
Naval Locations
– OAK ISLAND: fixed a bug where the mission could not continue if the player reloads after completing some parts of the puzzle
Frontier
– Added auto-whistle for a horse when entering Frontier from Boston, New York or Homestead
– Fixed NPC committing suicide when the player approaches
Menus
– Fixed a bug where it was impossible to hide the on-screen money counter and “hold to skip” message. Money is now linked to the “mini-map” HUD visibility option, and the skip cinematic message to the “controls” option.
– Fixed a bug where the “Fast Travel Points Unlocked” stat could not reach 100%
– Fixed a possible crash after all pivots have been synched
– Fixed bad date formatting in Notification Center
– Fixed various typos and bad translations
– Made sure Boston Brawlers and Hunting Society icons are displayed over the fog once the player gets approached to join the club
– Map icon filters: added a bunch of side-quest start icons on the missions layer, added viewpoints to the collectibles layer, and made sure all fast travel destinations are visible on all layers.
– Opening the weapon, naval weapon and assassin recruits menus is now faster

Multiplayer

Modes
– Team modes balance is no longer affected when extra players join in progress.
Abilities
– Players are no longer stuck after they got hit by knives while climbing cranes.
– The Unstoppable Perk now correctly opens recently closed Chase Breakers in the Animus Core map.
– Closure now seals and opens Chase Breakers for the player who used the ability as intended.
Scoring
– Abstergo points now update correctly after you finished a game in the progression menu.
Locking
– Locked targets don’t become unavailable under certain conditions anymore.
– Players will now see the notorious lock indicator when their pursuers kill NPCs, regardless of their approach meter.
– In a chase, target players will now be able to lock their pursuer by default prior to any other character.
Misc
– It is now possible for players to reopen Chase Breakers right after their team mates went through them in the Animus Core map.
– The time during which you’re vulnerable after a stun from ground to a haystack doesn’t vary from one mode to another anymore.
– Players can no longer get killed by another player from any distance after performing a haystack kill.
– Players no longer get stuck in the position the character adopts on narrow ledges when they kill with the Fast Gun.
– Players will no longer see their pursuers as notorious when their pursuers are killed with the silent bonus or better.
– Characters appearance and Gamertags can no longer be accidentally reverted on Wolfpack podium staging.

[collapse]
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

6 Comments

 1. Selvom det er træls at spil er nødsaget til at blive patched så meget som Assassin’s Creed III er blevet, så hellere det end at Ubisoft bare ignorerer problemerne og arbejder videre med nye titler. Fedt at de kæmper for at rette op på disse fejl og mangler, selvom de har andre spil i stæbeskeen.
  De har trods alt lige smidt Far Cry 3 på gaden og har gang i det måske mest afgørende spil i Call Of Juarez serien. Fejler Call Of Juarez: Gunslinger så kunne man forestille sig at serien dør. Se mere her:

  http://playstationforum.dk/forum/spil-forum-group2/retail-spil-forum4/call-of-juarez-gunslinger-thread170.0/

  • Ja det er da rart de retter fejl, men det er ikke altid positivt når det er sådan en titel der er ventet , forstil dig dem der sidder på en PS3 uden adgang til Internettet. De sidder med et spil med plus 500 fejl. Men se Farcry det har fået en patch, men det er småting den har rettet.

 2. Nu er det nok de færreste der sidder uden internet 😉
  Men altså, problemet er jo at der sidder en fin mand i jakkesæt og finder “gode” release-datoer som for alt i verden SKAL overholdes.

  Jeg vil da klart foretrække at producenten melder ud at der går yderligere 2 uger inden release så de kan rette de sidste fejl, men forestil dig et ramaskrig der ville komme grundet sådan en udmelding.

 3. Jeg ved ikke hvor mange der sidder uden internet på deres ps3, men nogle skal der nok være.

  Jeg tænker mere, om producenterne er mere ligeglade med at smide et “halv-færdigt” produkt på gaden i dag, end tidligere. Eller er det bare fordi fejlene bliver opdaget og skrevet om i dag? Tilbage i PS 1 og 2 dagene, var der jo ikke adgang til nettet, som der er i dag, var der det samme antal fejl dengang eller var spillet mere helstøbt?

  • Lige i dette tilfælde med AC3 så har det virket som om at det bare skulle på gaden og så kunne man rette de sidste fejl ved at patche….. for det er ikke små fejl der blev rettet i starten.

   AC3 var hypet op til et super fedt spil men jeg sidder lidt skuffet tilbage. blandt andet fordi det var så fuld af fejl som det var og vupti havde jeg gennemført det og så kom patchen….. Selve spillet virker ret rodet i menu’er og spil missioner som egentlig er ret vigtige bliver ikke skubbet i hovedet på det, så de bliver glemt lidt og kunne ha hjulpet dig igennem spillet lidt mere smooth….. deres crafting system er også super rodet da der intet info er omkring de ting man kan crafte så det er bare at gætte sig til om det våben man laver er godt eller skidt i forhold til det man har i forvejen.

   Man kan ikke have så mange fejl i et spil og smide det på gaden. ydermere så er det blevet ret grotesk at en uge eller 14 dage efter release til mange spil så kommer den første DLC pakke……. smid det dog ind i spillet i stedet for at rippe jeres kunder for de sidste småpenge de har…… sørgelig fremtid for spil hvis det eskalere!

 4. I kraft af at vi alle har adgang til internet idag og meget af vores sociale liv foregår over internettet så har vi lige pludselig en hel verden vi kan nå ud til bare ved et klik.
  Udover dette, så kræver vi meget mere af spil idag end tidligere:
  Vi kræver en onlinedel i de fleste spil, gerne en stor sandkasse med op til 16/24 spillere der kan være på samtidig uden lag og uden fejl.
  Vi kræver stadig større og flottere spil.
  Samtidig med det så vil producenterne selvfølgelig også gerne bare spytte spilene ud, det er trods alt deres levebrød 🙂
  Alle disse fejl er som regel også kun i de “store” titler hvor ovenstående gør sig gældende. Jeg støder stort set aldrig på sådanne fejl når jeg sidder og spiller børnespil med mine børn , som f.eks. Ratchet & Clank, Tintin, Disney Universe osv.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

I følge EU lovgivning skal vi pr 1. September 2015 oplyse dig hvad cookies bruges til og kræves for at bruge sitet. flere informationer

For at få den bedste "Browsing oplevelse" og i henhold til EU Cookie loven skal alle website pr 1 september 2015 oplyse om brugen af cookies som det kræver for at have en konto.

Close