Football Manager Classic kommer til PS Vita

Sports Interactive™ og SEGA® Europe Ltd. er glade for at kunne annoncere Football Manager™ Classic 2014 (FMC 2014) til bliver udgivet fredag en 11 april 2014

FMC 2014 til PS Vita er et første spil i serien i en lang og succesfuld årgang, som tillader spillere at forsætte deres spil fra PC og over til PS Vita, så du kan starte dit spil på PCen , og kopiere dit savegame over på din PS Vita og forsætte hvor du slap , og omvendt har du fået spillet en del på PS Vita men vil forsætte din karriere på PCen er dette også muligt.

Som et plus vil FMC 2014 vil PS Vita som den første mobile platform også få glæde af den meget kritikerroste  3D Match Engine, som tilføjer et ekstra pust af realisme til spillet, når man ser kampene. Dette er altså første gang at man kan slippe for at bruge 2D match engine på mobile platform.

Spillet er produceret med support fra Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), i samarbejde med Sports Interactive søster studio Hardlight™

Miles Jacobson siger “It’s great to finally be able to release FMC  () til PS Vita. Det har været den største teknologiske udfordring vi har haft til dato, fordi PC udgaven kræver stor hukommelse, en mus, og et tastatur, som jo ikke er tilgængelig til PS Vita, men Sony har hjulpet os med at få integreret deres funktioner blandt andet i “Touch Screen” på PS Vita.

“Det har i mange år været en drøm for mange Football Manager fans at kunne tage deres favorit spil med sig på farten uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, og det er nu muligt via “cross-save” funktionen”

Udgivelsen af FMC 2014 til PS Vita som vil være en milepæl som den første “Standalone” version af netop denne udgave til PS vita.

Spillet vil udkomme både som retail og som digital download.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.