Reklame : Floatinggrip – Det ultimative PS4 ophæng.

Et smart beslag til din PlayStation 4

Det er nemt at tage din PS4 ud af beslaget såfremt du skal have den med et sted, og nem at sætte den i bagefter igen – smart ikke ?

Har du et fladskærms TV som du måske har hængende på væggen, og måske har et lille TV bord bare for at have din PS4 stående under der, uden egentlig at have mere på det, eller blot godt kunne tænke dig at have PS4 hængende sammen med TVet , så den får fri luft passage, og den ikke bliver for varm f.eks i sommermånederne der snart kommer.

Så er løsningen her i “FloatingGrip” lavet af det danske firma FloatingGrip.com

Dette ophæng fylder intet og er bygget til at kunne bære en PS4 – Det er simpelt at skrue op på væggen og kræver ikke andet end en boremaskine til at bore skruer i væggen, resten med følger i pakken.

floatinggrip
Trods den simple løsning så er det en løsning der holder.

Medfølgende i pakken, indeholder alt du skal bruge og en skitse der viser hvor langt imellem du skal sætte ophænget så det passer til en PS4, og det gør at opsætningen af dette ophæng faktisk kun tar de minutter du skal bruge til at bore huller i væggen og sætte skruer til ophænget i væggen så det kan altså klares på under 5 minutter.

Det er samtidig lavet sådan at man rent faktisk ikke vil se ophænget overhovedet, og du faktisk bare ser en PS4 der nærmest svæver på væggen pga den simple løsning floatinggrip.com har opfundet.

Se illustrationen af det her under.

Ophænget kan købes for 195,- kroner og der er gratis levering – og kan bestilles hos Floatinggrip.com – der kan betales med Bankoverførsel eller via PayPal indtil videre.

Hvis i bestiller så skriv gerne i har set linket igennem playstationforum.dk men ikke et krav under bemærkninger.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.