Rygte : Borderlands Remastered Edition kommer til PS4

kan meget vel være på vej til PS4 i en remastered udgave, hvis man skal se den seneste “Klassifikation” på den Australske udgave af “PEGI” , der er nemlig i går indkodet en Censur Klassifikation på titlen “ Remastered” som er sat til 15år og op.

2K games har dog ikke annonceret eller sagt noget om det her endnu, men det kunne meget vel tænkes de nu tar det snart 5 år gamle spil og genudgiver til PS4, det ville ihvertfald være et spil der vil være velkommen til PS4 for mange Borderlands fans, specielt fordi vi blev snydt for “The Pre-Sequel” på PS4

Og det kan jo være noget forretningstrategi over netop at udgive en remastered edition, for at få nye PlayStation brugere opmærksom på denne titel inden Borderlands 3.

Iøvrigt så er der også på det danske PEGI rated “Borderlands 2 GOTY” så dem der ikke har prøvet denne titel til PS3, men stadig har PS3 burde måske give denne titel en chance når den kommer som “GOTY”

Se screenshots under her.

BORDERLANDS-REMASTERED

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.