Guitar Hero Live – Vil blive “on-demand” musik og ikke numre der købes som DLC

Når udkommer den 23 Oktober, er det ikke bare en reboot af Guitar Hero serien, det er også nytænkning, og faktisk er det til brugerens fordel. Der vil være et “on-demand” bibliotek , som man kan købe sange i , men til forskel fra tidligere musik spil, som Singstar, Guitar Hero, og hvad de ellers har heddet, så optjener man in-game coins for at spille sit musik korrekt.

Det betyder, du spare mange penge og ikke kommer til at blive ruineret bare fordi du er løbet træt i de samme 13 numre der kommer med i spillet.  Spillet vil være en form for interaktiv musik program, hvor du rent faktisk kan streame musik fra de forskellige kanaler der er i Guitar Hero TV eller “GHTV”

Du vil rent faktisk få en en bunke “tokens” når du sætter spillet i første gang, og de tokens skal du så bruge til at starte din musik karriere med med, og på den måde tjene flere” tokens”.

Art Director ( Creative Director ) Jamie Jackson forklare hvorfor de har valgt denne metode.

“Faktisk skal man tænke lidt over vi lever i et “on-demand” øjeblik, vi skal ikke bestemme hvad folk skal synes om, men de skal selv have mulighed for at vælge deres favoritter. Og tar vi og sammenligner det med Netflix og Spotify – Man vil gerne kunne se den film man har lyst til også selv om den måske ikke er så interresant midtvejs, så har man ikke følelse af man bliver snydt. Det var lidt modsat før hen, man købte måske nogen numre man kendte lidt, og synes det var okay, men man føler også man skal bruge lidt mere tid på den pågældende sang. Man er næsten bundet af at hører den ihvertfald en del gange indtil man er træt af den , da man trods alt betaler X antal valuta for den, og faktisk kun kan høre den mens man spiller.

Vi har så prøvet at tænke lidt over hvordan gør vi det her bedre, og der må vi jo tage kunde brillerne på, og kommet frem til at jeg som kunde, ikke vil skulle binde mig til et valg, og måske finde ud af det valg var forkert, og derfor spild af penge, jeg vil selv vælge eller ihvertfald selv have mulighed for at vælge de numre der er til rådighed uden at skulle over om jeg spilder pengene eller ej”.

Guitar Hero Live , indtar PlayStation , og andre konkurrende konsoller den 23 Oktober.

Video ThumbnailNår Guitar Hero Live udkommer den 23 Oktober, er det ikke bare en reboot af Guitar Hero serien, det er også nytænkning, og faktisk er det til brugerens fordel. Der vil være et "on-demand" bibliotek , som man kan købe sange i , men til forskel fra tidligere musik spil, som Singstar, Guitar Hero, Rock
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.