GTA : San Andreas kommer til PS3 den 1 December

Der har været rygter om det og allerede sidste år kunne vi kort skrive lidt om det da Xbox 360 fik det i en remastered version med Achievements, men nu skulle det være ganske vidst den 1 December udkommer : til PS3 med trofæ support.

Læs også : GTA : San Andreas HD Remake udkommer 28 Oktober til PS3 ?

Dette blev igen pustet liv til da Gamefly, et firma der specilisere sig i at leje spil ud i starten af Oktober satte det på deres Coming Soon list. Og dette er så efterfølgende blev set på gamestops side ( Ikke i Danmark )

GTA San Andreas

Og rygtet blev ikke mindre sandt da en bruger på Twitter postede dette billede i foregårs hvor han har taget billede af spillet vist på en trofæliste.

GTA-San-Andreas

Husk der er allerede en PS2 Classic på PS storen af San Andreas, og derfor vil i købe det så lig mærke til udgivelses datoen , så i ikke køber den forkerte når / hvis det bliver udgivet på DK PlayStation Store.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.