Farvel til PSN og Velkommen til SEN

 

Sony vil fra den 8 Februar ændre navnet og brandet omkring “PlayStation Network” til “Sony Entertaiment Network” , da de på den måde vil stå stærkere i fremtiden med blot et navn, hvor de har det hele under et “tag” . det gør det samtidigt også lettere for folk der har kontoer flere steder, da man på den måde nu kun skal have 1 login. Det er ting vi kan lide , og uden at sige for meget , så har MS jo kørt det samme princip en del år med deres Live , som dur båede til Messenger, Online Office, Xbox, og hvad de ellers har af services efterhånden. – Det bliver spændende og se om det bliver noget os PS3brugere også vil kunne få glæde af på vores lille kære PlayStation 3 ( Og her hentyder jeg til os i Danmark, vi bliver jo altid snydt for det bedste og får det der er tættest på . Eksempelvis gik der jo en rum tid før vi fik Music Unlimited , der måtte vi tage til takke med Vidzone.

Vidzone er absolut ikke dårligt, tværtimod, hvis man gider er til Musik videoer er det jo ekstrem fedt at man så lige kan lave diverse playlister med yndlings videoer. Men man vil jo de fleste gange jo også gerne have lov til at have musikken med sig.

Så er der så lige MUBI … ikke noget ondt ord om det, det er genialt for folk der har en producer gemt i maven, og vil have sine film ud i verden, men helt ærlig hvor mange af os danskere er interresseret i at se en eller anden fransk film , fra 1937 uden undertekster tilmed … Nej vi skal da have Video Store, som de efterhånden har fået i de fleste lande selv i EU. Kort sagt med dette navne ændring kan vi jo blot håbe på at “” kan leve op til sit navn .. Det forpligter med sådan et brand specielt for os PlayStation 3 brugere , der har være tilfredse med PlayStation 3 på PlayStation Network, det er trods det vi bruger meget af vores PlayStation 3 tid på.

Men tiden vil vise hvor vi står om lad os sige 1 år fra nu.

Den officielle mail Sony har sendt ud i dag den 4 Februar , til dem som måske ikke har sagt ja til at modtage nyhedsmails osv fra Sony.

——-

Den 8. februar 2012 skifter “PlayStation®Network accounts” (PlayStation®Network konti) navn til “Sony Entertainment Network konti” eller “ konti”. Denne ændring træder i kraft samtidig med de kommende opdateringer til PlayStation®3 systemsoftware og PlayStation®Vita* systemsoftware. Når du har opdateret systemsoftwaren på din PS3™ eller PS Vita, vil du opdage, at “PlayStation®Network accounts” (PlayStation®Network konti) har skiftet navn til “Sony Entertainment Network konti”. Denne ændring ændrer ikke navnet på “PlayStation®Network accounts” (PlayStation®Network konti), når de vises på et PSP® (PlayStation®Portable)-system. *PlayStation®Vita lanceres den 22. februar 2012.

Ændringen af kontoen gælder kun for selve navnet. Du skal ikke gøre noget, og dit brugernavn og din adgangskode ændrer sig ikke.

Denne ændring skyldes Sonys målsætning om at forbedre deres unikke digitale underholdningstilbud. Som en del af en række aktiviteter, som Sony igangsatte sidste september, vil PlayStation®Network blive knyttet sammen med “Sony Entertainment Network”. Dette hjælper os med at komme nærmere vores mål om at etablere en stor global netværksplatform med tjenester, der omfatter spil, film, musik og meget mere, og som er tilgængelig via én praktisk konto.

Din Sony Entertainment Network konto gør det også muligt at bruge ikke-spilrelaterede tjenester fra Sony, som f.eks. Music Unlimited, på en række netværkstilsluttede enheder.

Tak for din fortsatte loyalitet og støtte under denne ændring

Du kan se ofte stillede spørgsmål og flere oplysninger om denne ændring påhttp://eu.playstation.com/support eller http://dk.support.sonyentertainmentnetwork.com/

Med venlig hilsen

Sony Entertainment Network-teamet

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.