Guide til at lave en US Konto og hvor man køber PSN kort til US konto billigst.

Kunne man godt tænke sig at kunne hente til fra US Storen, og spare mange penge på diverse titler, eller få adgang til ting der kun kommer på US storen, eller blot bliver released billigere og før end på EU storen har vi lavet en guide her, der fortæller først hvordan du opretter en konto der giver dig adgang til US storen, og derefter den billigste løsning for at få PlayStation Network Refill kort.

 • Kort eksempel : The Walking Dead koster 199 på EU storen og koster rundt regnet 110 kroner på US storen – 90 kroner at spare. –

Hvordan opretter jeg en .

1 Først sørger du for at være loggede ind på XMB med en konto, og har du kun en så er du nok allerede loggede ind på den.

2. Du går derefter helt til venstre i XMB, og vælger “Opret Ny bruger” – Den kan du f.eks vælge at kalde “US konto”

3. Du vælger så at logge ind på din US konto og når det er gjort så går du over i punktet”PlayStation Network” og vælger at registrere en ny bruger

4. Første menupunkt er faktisk den vigtigste for at få adgang til US storen , det er at du vælger “United States of America” i drop down menuen.

5. Her efter skal du vælge continue og vælge at acceptere de rettigheder du får vist.

6. Du kommer til et nyt skærmbillede hvor du så skal indtaste email adresse , og kodeord ligesom når du oprettede din danske, men her er nogen ting du skal være opmærksom på.

6a. Opret en email adresse du kan bruge til denne konto – og en rigtig en , ikke en fake en. – Her kan du evt oprette en ny gmail.com , eller en hotmail.com og det skal gøres inden du starter.

6b. Indtast oplysningerne der står – Og evt sæt fødselsdato til f.eks 1/1-1970.

7. Næste skærm billede skal du indtaste Navn og Adresse osv – og det kan godt være svært at vide hvad man skal der, men der har jeg brugt en af karakterene i BH 90210 – Du kan evt gøre det samme, blot se film-guiden jeg har lavet under punkt 8..

8. Sidste skærmbillede der kommer frem er du lige skal kryds af om du vil modtage informationer og specielle tilbud fra Sony – Det kan godt anbefales specielt fra US kontoen da du så vil se de ting der udkommer der som ikke udkommer i EU. Og her efter tryk “Confirm” Du er nu klar til at købe med din US konto. –

 

Guide til at lave en US konto.

For overhovedet at kunne købe på din US konto, kræver det også at du har penge på den, men fordi man ikke kan bruge sit danske kreditkort på US storen, så skal man have et Refill Kort, som vi kender i DK til 200 og 400 kroner.

http://www.bestbuy.com har derfor set fidusen af det her, ved at tilbyde at sælge kort til deres reele pris altså 20 dollars til 20 dollars og ikk 25 dollars eller 30 dollars som f.eks ebay brugere sælger dem til.

Så for at få koden tilsendt, skal du opgive din mail, da du så får en Instant Code det vil sige de sender koden til din mail, frem for at sende et kort fysisk , det spare både dem penge ved at have et lager, samtidigt med det spare dig tiden at skulle vente på et kort tilsendt fra f.eks US. – Følg guiden under her :

Seneste rettet den 26 / 12 – 2016

Sådan bestiller du fra bestbuy.com – [BEMÆRK metoden under her virker muligvis ikke mere på bestbuy – men du kan i stedet lave en konto på Amazon.com

 1. Gå ind på http://www.bestbuy.com – Og vælg Evt English hvis du kommer til forsiden med valg af sprog (Der er spansk og engelsk)
  2. Skriv der efter i søge linjen.
  2a. Søgning skulle give dig PSN kort til 20 og 50 Dollars
  2b. Find evt dem der har nummeret

– SKU : 1383039 som er 20 Dollars ,
– SKU : 1415688 som er 50 Dollars
Det er vigtigt de har de 2 numre da det er dem du kan få emailet
3.
– Når du har valgt produktet og valgt “Add to cart” – Og så kommer dette skærmbillede frem.

indkoebskurv

4. Her skal du være sikker på der står netop “Sent via e-mail for redemption” og så ændre antal hvis du vil købe flere. Eksemplet viser 50 Dollars svarende til 250 danske kroner  – Vælg at trykke på “CHECKOUT” når du er færdig med at bestille.

5. Efter du har lavet punkt 4. kommer der et nyt skærmbillede frem hvor du kan vælge  “Chekout as a Guest”.

6.  Nu skal der udfyldes navn adresse og telefon nummer – Eneste du skal udfylde korrekt er Navn, og den email adresse du vil have tilsendt koden til – Resten skal udfyldes som punkt 6a viser..

6a. Adressen man skal bruge for at kunne bestille skal skrives således 10780 Kempwood Dr. i “Address”, og skriver Houston i “City” og vælger TX-Texas i “State” og 77043 i “Zip Code”  – “Phone555-555-5555 uden bindestregerne dog. husk at bruge din egen mail adresse, det er vigtigt det er eneste måde du kan få koden tilsendt på nemlig.

guide-billing-adresse

 1. Efter du har udfyldt og trykket continue, skal du nu udfylde om du vil betale med Kreditkort eller bruge din PayPal konto – Jeg bruger begge dele, men er op til dig hvad du nu føler dig sikker på.
 2. Du får en bekræftelses side hvor du skal kigge igennem om e-mail osv er korrekt, og så scroller du helt ned i bunden af siden og vælger at godkende det og save and checkout på efterfølgende skærmbillede.
 3. Du får en bekræftelses mail inden der er gået et minut på du har bestilt et 20 eller 50 dollars kort – Og her efter går der mellem 10-20 minutter til du får din PSN kode. – Der kan gå gennemsnit 15-20 minutter fra du har afgivet ordre til du modtager kode, dog kan du nogen gange opleve hvis du bestiller midt om natten dansk tid eller sent i weekenderne du kan vente 5-8 timer før du får koden, da koderne bliver sent i deres online shops åbningstid (De er 8 timer bagud i forhold til DK)

NB! – Man har også mulighed for at købe decideret download koder til spil, hvis det er man har lyst til det. – Se evt linket her

Spørgsmål til denne guide, kan evt stilles i kommentarfeltet.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.