Optagelse af gameplay

Gennem tiden har vi tit hørt spørgsmål om hvordan vi kan lave så flotte optagelser af vores spil. Ja okay måske har Svend hørt det flere gange end jeg selv men derfor fortæller jeg er det gerne alligevel 😉

Der findes jo et utal af muligheder Eksempelvis læste jeg et indlæg hvor der var en der foreslog at sætte et kamera op foran fladskærmen og så skyde løs.  Det kan der jo så være delte meninger om selvom det ikke kræver meget sådan rent budget mæssigt.  Der findes mange metoder og de fleste kræver lidt ekstra udstyr. Nogle kræver også mere installation end andre og andre er simpelthen for svære at sætte sig ind i for en gennemsnits gamer.

Jeg har valgt at købe en Hauppauge  hvilket er en lille boks der skal tilsluttes mellem PS3 og TV’et via komponent kabler og evt. optisk kabel til lyden hvis man vil have det hele med (kan dog undværes). Den har så en usb udgang man sætter til sin pc som gerne skulle have det medfølgende program installeret. Så kan man med et enkelt klik optage i HD og endnu et klik så ligger det på Youtube.

Der findes to slags HD PVR’er. En almindelig og en Gaming Edition og forskellen på de to er at Gaming Edition har kabler med til den opsætning os gamere har brug for og så lyser den grøn istedet for blå. Så er der også en anden software udgave i hver udgave men kender man nogle der her den anden så kan man jo altid låne den og se hvad man synes er nemmest. Ellers optager de i samme kvalitet og ser mere eller mindre ens ud. En alm. ligger lige nu omkring 1400 kr og en Gaming Edition ligger omkring 1600. Den prisforskel der er, er stort set det samme som et par gode kabler ville koste med fragt så det er jo op til den enkelte hvad man vil have. Det skal dog nævnes at en HD PVR ikke kun kan optage fra PS3. Den kan stort set optage fra alt der der en komponent udgang. Nintendo Wii, X-BOX 360 og diverse tv bokse (yousee, viasat og Waoo) er bare en række eksempler.

                                                                                                    https://www.youtube.com/watch?v=

Her er et eksempel på en optagelse med den almindelig HD PVR og der ville ingen forskel være hvis det var optaget med Gaming Edition.  Videoen viser en omgang Red Dead Redemption. Svend/Nistelroy78 optager og Jeg (listepik84) render rundt og ser dum ud 😛

Systemkrav:
Windows vista, XP med SP 3 eller windows 7
512 MB RAM (1 GB er bedst)
Grafikkort med minimum 256 MB hukommelse
220 MB fri hukommelse på haddisk
CD-ROM Drev til installation  (vi hjælper gerne hvis du ikke har et drev)
3.0 GHz single processer eller 2.0 GHz med Dual/multi Core processer

Diskutere, kommentere, eller har du spørgsmål til denne guide kan det forgå i vores forum her.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.