Battlefield 3 – Closed Quarter Trailer.

Som nogen bemærkede for nogen dage siden skrev vi om annonceringen af de 3 DLC pakker der kommer til BF3 i løbet af året, og den første er “” som er en meget intens “Man vs Man” krig , og ren og skær Rambo Stil.

Traileren viser nogen intense sitiuationer, og viser at close combat kan blive lige så nervepirrende som hvilken som helst anden type “kampe”. Se traileren under her.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s9N853JrG_0&=1]

Denne kommer engang i juni, men inden dag kommer der også en “Forårs” opdatering som vi har nævnt et par gange tidligere med rettelser i noget nær alt i spillet lige fra “Knife Takedowns” til “Jets Takedown” .. denne opdatering ventes klar engang i April.

NB! En side note omkring , er at der er kommet en rettelse til denne Add-On , som faktisk kræver man gendownloader Back to Karkand, om dette er nødvendigt har jeg ikke selv fået testet, da jeg ikke selv har haft BF3 i maskinen i dag, men i følge skal man helst downloade hele Back to Karkand og geninstallere den for at rette nogen Animations Bug der er ved nogen våben.

Kilde : Battlelog

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.