PlayStation™ Opdatering af Storen den 2 Maj

Kan starte med at nævne de gratis spil til plus medlemmer, faktisk 11 stykker, og det er spil der koster alt fra 74,95 kroner pr styk op til 120 kroner, så der er en værdi op til næsten 600 kroner , og et PlayStation plusmedlemskab for 1 år koster 375,- så faktisk kan man ikke have råd til at se bort for dette hvis man godt kunne tænke sig disse spil. Spillene kan ses her. Der er faktisk lidt for en hver smag i denne måned, da der også er udkommet en demo af det næste Dirt spil – Og har man endnu ikke spillet BF:BC2 jo er det muligt også at hente denne ned. Der er også nogen specielle kampagner til nogen af de titler hvis figurer der vil være med i PlayStation All-Stars Battle Royale –  Se nede i bunden efter dem.

(Ting der har en * er nogen af de ting man vil kunne hente gratis hvis man er plusmedlem i denne måned)

PlayStation-Network-Banner

PS3 Fulde Titler Pris Str
awesomenauts-upgrade_THUMBIMG * (Trial + Unlock)

– Året er 3587, der er konflikter i verden, og en masse robothærer er i totterne på hinanden.

Fælles for alle grupper af robotter er de kæmper for verdens hærdømmet. Så spil sammen med dine venner og erobre verden, med din egen unikke robot som kan få opgraderet sine egne unikke skills.

683 MB
battlefield2hdd_THUMBIMG Battlefield: Bad Company 2

– Vend tilbage til kamppladsen med et mere erfarent B-kompagni, og udslet fjenden med helt nye fartøjer.

Hop ind i en spektakulær online krig med op til 24 spillere, og behersk 15 land-, hav- og luftfartøjer

Riv hele bygninger ned, lav huller i dækningspositioner eller spæng dem helt i luften takket være Destruction 2.0 featuren

Kast dig ud i en farefuld ny mission for at forhindre verdenskrig i en mere moden singleplayer-kampagne

9.7 GB
Prototype2-WithRadnet_THUMBIMG Prototype 2

-Velkommen til New York Zero… det er tid til at myrde din skaber.

Følg nyankomne James Heller, når han udfordrer den oprindelige PROTOTYPE-antihelt Alex Mercer i de inficerede øde områder i New York Zero.

Fang og indtag nøglemål for at indhente oplysninger og kraftfulde nye evner i din søgen efter den virkelige grund til Hellers infektion.

Skaf dig adgang til Blacknet-computernetværket for at afsløre opholdsstederne for tophemmelige militærfolk, og opsug nye, formskiftende virusmutationer.

539,- kr 13 GB
SKULLGIRLS_THUMBIMG Skullgirls (Trial + Upgrade)Skullgirls er et action præget 2D spil, hvor du styrer de frygtede krigere fra den mørke Deco Verden.Spillet bruger den klassiske combat styring vi har set fra Arcade maskinerne , og vil derfor være nemt at gå til. 1.1 GB
PS3 Demoer
DiRT Showdown Demo_THUMBIMG Dirt Showdown 1 GB
Klassikere
Max Payne 1*

Se hvordan de hele startede for Max Payne, og forbedrede dig til Max Payne 3 der udkommer den 18 Maj.
4 GB
PS3 DLC + Addons
Binary Domain
Eyepet & Friends
LittleBigPlanet 2
Resident Evil: Operation Raccoon City
Saints Row The Third
SSX
Street Fighter X Tekken

 

BattleRoyal

Der kom i sidste uge prisfald på God of War serien , som en del af God of War : Ascension annonceringen, men denne uge falder tingene yderligere med nogen kroner for at fejre de er kommet med i PlayStation All-Stars Battle Royale, og ik,ke nok med det , så er de andre velkendte figur fra netop det spil også kommet på tilbud i form af de spil de tilhører, så der vil være rabat på Sly og Fat Princess, og ikke mindst Twisted Metal til PSone. Og for folk der spiller LBP, Modnation Racer eller Everybody´s golf er er tilbud på nogen add-ons til disse spil.

Titel Pris Str
God of War HD Collection

– Få både GOW 1 og 2 HD sammen, dette kan helt klart anbefales, hvis man vil have det billigst.Titlerne kan også hentes seperat

18 GB
God of War HD Collection Volume 2

– Indeholder Ghost of Sparta , og Chains of Olympus, disse er oprindelige PSP titler men konventeret til PS3, de fortæller lidt om hvad der sker mellem God of War 1 og 2 og hvordan det hele startede før God of War 1.
Disse kan absolut godt anbefales at købe til PS3, selv om man har spillet dem på PSP. De kan ligeledes også hentes enkelt vis men den støreste rabat kommer når du køber dem samlet.

18 GB
Kratos tilbehør

– Little Big Planet
– Modnation Racer
– Everybody´s Golf
SlyCoopertheThief Sly Cooper HD Triologi

– Spil som mester tyven Sly , og kom på en masse sjove og skøre eventyre, i dette Remake af PS2 Klassikeren.Spillene kan købes seperat også.

12 GB
Sly Cooper tilbehør.
– Modnation Racers
Fat_Princess_-_Logo_8296 Fat Princess : Supersize jubilæums pakke.

– Red Prinsen fra at blive fodret af fjenden, får hun for mange kager bliver hun for fed, og vil være svær at bære , så skynd dig at fodre fjendens princesse mens du prøver at redde din egen fra at dø af for højt kolsterol tal. 😉

Fat Princess Tilbehør.
– Modnation Racer Kostume

PlayStation-3-Banner

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.