Mass Effect 3 Rebellion DLC udgives d. 30. maj

 

Rebellion-Pack-Wallpaper-Goddess-1024x640

Biowear har afsløret de sender deres Rebellion pakke på gaden d. 30 maj. Pakken er gratis at hente, såfremt du har aktiveret dit online pass i spillet.

Rebellion pakken indeholder en hel del indhold, med både figurer, kort og våben.

Figurerer:

Vorcha Soldier : De har en unik fysik og en enorm blodtørst.

Vorcha Sentinel: De er ekstremt aggressive og er ekstremt hårdføre.

Male Quarian Engineer: De har gennem århundrede trænet i at bjærge og reparere skibe. De er meget effektive når der er brug for reparationer på slagmarken.

Male Quarian Infiltrator: De bruger stealth når de er i kamp, de har særlige taktiske scanningsevner som gør de hurtigt kan påfører deres modstandere skade.

Ex-Cerberus Vanguard: De har skiftet side og har tilsluttet sig the Alliance.

Ex-Cerberus Adept: De er et resultat af eksperimenter med at forbedre den menneskelige fysik. De er ekstremt kvalificerede når det drejer sig om kamp.

Kort:

Firebase Jade: Omgivet af store vandfald, blev stedet oprindeligt bygget som et reservoir af salarians for flere hundrede år siden. Ved at placere strategiske checkpoints i basens bygninger skal man gennemsøge hvert rum på basen og tage kampen op mod de fjender der er der, for at vinde.

Firebase Goddess: I centrum af en Thessian metropol, det er en af de sidste bastioner som asari resistance har mod the Reapers. Basen er rund og dermed svær at kontrollere, nemmere bliver det ikke pga. de skjulesteder der er, og hævede niveauer, hvorfra man kan angribe.

Våben:

Cerberus Harrier Assault Rifle: Det er en modificeret Mattock riffel som er fuldt automatisk. Der er stort set ingen tilbageslag i våbenet, hvilket gør det er meget træfsikkert, det giver mindre skade pr. skud. Et våben der typisk bliver brugt Cerberus elite tropper.

Reegar Carbine Shotgun: Et elektrisk våben, som er en forbedring af Arc pistolen. Den sender strøm gennem sit mål, ikke bare et kort sekund, men vedvarende. Den er opkaldt efter Reegar familien, som ærefuldt har taget kampen op mod Geth.

Krysae Sniper Rifle: En riffel med det særlige Krysae kikkertsigte, som bruger en rangefinder, der sørger for at holde fjenden i et rigitgt forhold, hvilket er meget nyttigt når en snigskytte er nød til at komme i nærkamp. Ammunitionen er panserbrydende og eksplosiv.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.