Firmware 4.20 Udkommer i denne uge.

Firmware til PlayStation 3 er tit noget man ikke ser frem til fordi de som regel er så ubrugelige  eller de seneste har ihvertfald ikke givet nogen funktioner der har været visuelle for brugeren.

Opdateringen udkommer i morgen den 26 Juni, og din PS3 vil selv fortælle dig det når du tænder din maskine hvis den er loggede på nettet, og du kan ikke spille Online før du har opdateret din PS3. Hvis du har PS Plus og sat din PS3 til selv at opdatere om natten, så sæt tiden til mellem kl 6-8 da updates som regel kommer lige omkring kl 4 og 2-3 timer frem er min erfaring. Denne Update vil have nogen rettelser bla til Sony Wireless 7.1 Headsettet som vi også har anmeldt tidligere i år.

Wireless Headphone

Nå dette headset er tilsluttet  kan du nu justere tonen for hvor høj mikrofonen skal lyde når man snakker , før kunne man blot skrue ned for mikrofonen. For at gøre dette skal man vælge “Sidetone” under Indstillinger og Tilbehørsindstillinger – Audiotilbehørs Indstillinger.

 • Off: Deaktivere mikoronens Audio helt fra Headsettet.
 • 1-5: Aktivere mikrofonens Audio lyd niveau i headsettet.

 

Auto Power off

Du kan nu indstille hvor når dit system automatisk skal slukke. Under (Indstillinger) > (Strømbespareindstillinger) > [System Auto-Off] – Her vil nu være mulighed for at indstille for [Video/TV/Musik/Foto] og for [Spil/Andre Ting]:

 • Video/TV/Music/Photo –  Efter 1 time, efter 2 timer, Efter 3 timer og på til 5 timer og så deaktiveret helt
 • Game/Andre ting– Efter 1 time, efter 2 timer, Efter 3 timer og på til 5 timer og så deaktiveret helt

Har du brugt denne funktion før 4.20 vil den som standard bruge den tid du har sat som så gælder for alle tingene. Har du ikke brugt denne funktion før vil den automatisk være 4 timer.

 

Andre Features.

Det vil nu være muligt at kopier flere savegame filer på engang hvis man nu vil lave backup eller kopier de kopibeskyttet over på sin Cloud Saving som PS Plus kunde,frem for man skal vælge en af gangen. Det vil sige har du f.eks Fallout 3 der kunne man godt have tendens til at have flere Savegames eller FIFA f.eks der kan man simpelthen bare kopier hele gruppen for det spil over på engang frem for at kopier de enkelte filer over.

Man vil så i øverste højre hjørne kunne se antal mb de filer fylder, hvor mange filer du kopier over og hvor meget plads du har tilbage.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

2 Comments

 1. Gad vide hvordan det foregår når Sony’s ninjaer
  beslutter hvad der skal være i den seneste Firmware..

  Lodtrækning , tombola eller der hvor man står og
  fisker med bambus pinde i et brugt 200 L badebasin .

  Jeg kan lige se en utydlig julefrokorst stemning for mig .

  • Headstar , dette er funktioner der har været ønsket længe den med savegame .. Derimod os der har headsettet til 7.1 er glade for denne opdatering, da man nu også kan se film med 7.1 VIrtuelt Sourround.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: