GTA V har stadig ikke fået en “final release” dato …

images (6)

Take-Twos regnskaber for 2012 blev i dag offentliggjort, og samtidigt med det havde nogen håbet på at der blev annonceret en release dato for da det jo også har en evt indflydelse på fremtidige indtægter.

Resultatet for 1 Kvartal af 2013 regnskab, så er salg af spil indtægter faldet fra 3344 millioner dollars netto  til 2261 millioner dollars netto  for samme regnskab i første periode af 2012

Ifølge pressemeddelelsen har Max Payne 3, Grand Theft Auto serien, Red Dead Redemption, Spec Ops: alle The Line, og fortsatte salget af NBA 2K12 hjælp bidraget til de stærke salg af udgiveren.

Indtægter fra digitalt leveret indhold voksede  med 33%, og tegner sig for 14% af nettoomsætningen, mens detailsalget viste sig også stærkt stigende 50% og tegner sig for 27% af nettoomsætningen.

“Selvom vores første kvartal var under forventningerne på grund af lavere salgstal af Spec Ops: The Line og Max Payne 3, så er udsigterne for vores kommende udgivelser er stærkere end nogensinde,” sagde Strauss Zelnick, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Take-Two.

“Vores langsigtede strategi er at fortsætte med at øge vores indtægter og reducere udgifterne ved at få leveret mere digitalt indhold til smartphones og andre online platforme” tilføjede Zelnick.

Endelig var Zelnick også kort inde på GTA V og den PS3 eksklusiv titel , Agent – Som endnu ikke rigtigt er blevet annonceret ud over Rockstar har den i produktion i snart et par år.

“Vi kan  ikke tale om en udgivelsesdato, da vi ikke helt ved hvornår spillet vil være ansvarligt at sende på gaden,” siger Zelnick om GTA V

“Vi har ikke annonceret noget om titlen endnu,” da han bliver udspurgt “Agent”.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.