Ny Patch til Max Payne 3

har annonceret der er kommet/kommer en ny opdatering til , det er en patch der retter en del ting, og samtidigt vil gøre DLC der udkommer i næste uge klart til at blive installeret.

Patchen indeholder følgende :

– Nyt multiplayer Spiller Kort, som tillader dig og dine venner at følge hinandens XP, Kills, Favorit våben og andre ting fra spillet af.
– Nyt automatisk Cheat Beskyttelse og Lag beskyttelse det vil sige den kalkulere om man lagger og vil prøve bedst muligt at undgå det vil være til gene.
– Forbedret multiplayer load tider
– Spillere kan nu spawne med Dual Wield hvis du har 2 Sidearms og ikke nogen våben der kræver du bruger 2 hænder f.eks AK47 osvv
– Polsk sprog tilføjet
– “Party” ledere har nu mulighed for at tage et helt Crew med dem ud fra en kamp hvis man vil joine et nyt spil
– Crew Menuen er nu mulig at tilgå inde fra lobby
– Forbedret “tilskuere” cam i Gang Wars mode
– Gang Wars “better” system er forbedret så man får et bedre overblik over hvad der var det endelige “Betting” resusltat når man laver væddemål i starten af en gangwar.

 

Denne opdatering aktivere også Threshold som blive klar til DLC i næste uge.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.