Playstation Home opdateret til version 1.7

200px-PlayStation_Home_Logo

Sony har sendt en ny opdatering af Home på gaden. Der er flere nyheder i denne version, hvilket jo ikke overrasker. En af de nye ting er et kamera i emote menuen, det betyder du til hver en tid kan tage et billede af dig selv i den virtuelle verden. Der er også sket forbedringer i forhold til at købe ting i Home, der er kommet nye animerede både der kan købes men også findes rundt om i Home. Der er derudover kommet nye features til ignorer og block systemet. Sony har naturligvis også arbejdet på at gøre det hele mere stabilt.

Der er desuden kommet et nyt område i Home, en natklub kaldet The X7

Men tag selv et kig ind i Home og se hvad der bydes på der, måske finder du ting vi ikke har skrevet om her….

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

3 Comments

  1. HOME er blevet ganske godt de sidste års tid .. Og husk PS3Geeks også har et klubhus hvor der er Poker Bord med plads til 6 spillere hvor man også kan vinde en masse ting til sin Avatar, vi har også pool bord og skak bord der inde hvis mna er til det ..

    Ansøg PSTregeeks eller msg mig , jyden eller Anders på PSN så sørger vi får du får en invitation der inde ..

  2. Er der også en bar i klubhuset? Kunne godt bruge en kølig 😉

    • Der er faktis champagne i klubhuset .. men da du er blevet Plus medlem kan du jo komme ned i VIP Plus Club hvor der er bar og hele pivetøjet ..

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: