GTA 5 Udkommer April næste år ? ..

41115-gtavspring

Som man kan se på denne poster så er det sikkert og vist at eller om man vil udkommer næste år til PS3 og Xbox som man kan se på denne “poster” der er lavet. Dog vil det være logisk det udkommer engang efter marts måned da det nye regnskabs år for 2K starter 1 April – dog er der ikke nogen konkrete datoer endnu.

Der er samtidigt udgivet for nogen dage side det første officielle Artwork. Som kan ses under her. (Tryk for at få det i stort format)

official-gta-v-artwork-pest-control

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

3 Comments

  1. jeg kan ikke se nogen dato på den plakat……

    • Det er en officielle Rockstar Poster, og tvivler på de ville udgive en hvis man ikke kunne pre-order allerede nu .- Det ville være dumt at lave en poster og man ikke engang selv kendte udgivelsen .. Men der nævnes hellere ikke i artiklen nogen dato.

      • Det er nok bare den måde det er skrevet på så.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: