Firmware 4.31 udgivet.

I nat er Firmware 4.31 udgivet, denne firmware er et krav at installere, og umiddelbart skulle den også kun forbedre system stabiliteten, og lige ændre nogen ting så sørge for at migrering af VITA og PS3 nu fungere ordentligt, som måske har været et problem i 4.30 , og samtidigt er det også for at definitivt afslutte Life with PlayStation , da det bliver lukket helt ned.

Da den ikke er obligatorisk betyder det også samtidigt at du ikke bliver holdt ude fra Online delen og brug af Apps der kræver PSN adgang, og du kan derfor selv helt bestemme om du vil installere den.

Har du PS Plus Abb har du allerede fået hentet den, eneste du skal gøre er blot at vælge at opdatere selv så den bliver installeret.

Og dem der frygter de så nu vil få smidt SingStar Ikonet i hovedet hvis det ikke kom efter 4.30 , så kan i godt glæde jer, fordi man får derfor stadig ikke stukket SingStar ikonet i hovedet. Ihvertfald har jeg ikke modtaget ikonet, og har stadig slukket for at få påtvunget SingStar.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

2 Comments

  1. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke har det Singstar ikon…… når nogle har…… Jeg har fået det….. Du kigger ikke det forkerte sted?

    • Jeg har det ikke blay … Det står under spil .. og jeg har IKKE noget singstar ikon .. 🙂 .. i er blevet Sony Infected 😉

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: