Review

Siden Sony tilbage i 1994 (1995 i europa)udgav deres første playstation, har de haft en lang række af eksklusive spil, med hver deres helte og skurke. Det udnytter Sony i udgivelsen af ” Playstation All-star: Battle Royal” Som titlen antyder har Sony samlet en række af deres største spil-figurer og mest legendariske spil baggrunde.

Gameplay

Playstation All-star: Battle Royal er et klassisk beat-em-up spil, med en række forskellige game-mods.

Solospil: hvor du spiller alene mod computeren, her kan du også vælge at øve dig med hver enkelt figur i spillet, for at lære deres unikke evner at kende.

Turnering : online mod andre spillere.

Kontrakamp: Spil mod op til tre andre spillere offline.

Som tidligere nævnt er der tale om et klassisk Beat-em-up spil, hvor der er en række figurer der kan vælges. Hver enkelt figur har sin egen unikke våben/angreb. Når en man slår på andre figurer opbygges der energi til super angreb, man kan enten vælge at bruge energien til et angreb eller opnå mere energi og få et endnu bedre angreb. Der er 3 superangreb til hver figur.

Når du vælger solospil starter du med at vælge en figur, herefter kommer der en lille intro, der tager udgangspunkt i figurens originale spil. Herefter starte kampen. Man starter mod en modstander, vinder man kampen, så er der to modstandere i næste og herefter tre. Under kampene kan der komme forskellige våben frem som kan tages i brug, f.eks. kan det være en bazooka kendt fra Uncharted serien. Som afslutning på hver figurs “historie” er der en Boss kamp.

Omgivelserne til kampene er også taget ud af de klassiske spil, hvilket giver en ekstra tand til spillet. Omgivelserne er aktive, det vil sige de kan have indflydelse på kampen, f.eks. kan en robot kendt fra Metal Gear Solid serien, stå i baggrunden og fyre raketter ind på banen.

Både online og offline kan man spille op til fire personer mod hinanden i multiplayer.

Online er der mulighed for enten at invitere venner til at spille eller finde en tilfældig modstander.

Til tider kan det være svært at bevarer et overblik, især online, hvis to eller flere personer har valgt den samme figur, men også online kan det være svært, da skærmen zoomer ind og ud, ændre baggrunden og omgivelserne kaster ting ind blandt spillerne.

297844_S

Grafik/lyd

Grafikken er mere end godkendt, det er en nydelse at se introen til hver figur i spillet, omgivelserne er smukke og meget forskellige. På lyd siden er det naturligvis de rigtige stemmer der bruges til figurerne, det er ikke et spil med den store dialog, men der er tider hvor man trækker på smilebåndet over det figurerne siger. Musikken til omgivelserne er også taget fra de oprindelige spil, hvilket er godt. Kampsekvenserne er flot animerede, og de enkelte figurer fungere rigtig godt.

Playstation-All-Stars-Battle-Royale1

Sværhedsgrad

Offline er der mulighed for at vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader, “Helt” “Legende” og “All-Star”. Spillet er desværre ret nemt i offline delen, både “Helt” og “Legende” niveauet er meget overkommeligt, på All-star bliver det mere vanskeligt.

Online kan man vælge enten at lade computeren finde en modstandere der passer i niveau eller man kan vælge hvordan spillet skal være og møde en helt tilfældig modstander. Derudover kan man naturligvis invitere sine venner til at spille.

PlayStation-All-Stars-Battle-Royale-Polygon-Man

Holdbarhed

Umiddelbart er holdbarheden begrænset, op til flere gange tager man sig selv i at sidde og hamre løs på firkant og så styrer retningen af sine slag med højre stik, hvorefter man kommer efter man da også kan prøve enten trekant eller cirkel for at lave et andet angreb. Derfor er det som singleplayer spil ikke holdbart, men nok mere et man støver af en gang imellem når man har vennerne på besøg.

Raiden-PlayStation-All-Stars-Battle-Royale-Gameplay

Konklusion

Samlet set er der tale om et spil der er flot, men ikke videre holdbart i længden. Det giver et dejligt gensyn med de figurer der har været med til at bygge Playstation op til det som den er i dag, altså et ægte “walk down memorylane”, og det skal Sony have stor kredit for. Både grafik og lyd fungere perfekt, nogle gange næste for perfekt, da man kan tage sig selv i at se mere på omgivelserne end selve kampene. Netop kampene kan komme til at virke ensformige og dermed kedelige. Det er et problem at man får mere lyst til at spille de spil som de enkelte figurer og omgivelser er fra, derfor ender vi på 5 ud af 10 i karakter.

god
  • Et møde med fortidens helte
Dårlig
  • Ensformigt gameplay
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.