Rygte: Playstation 4 sættes til salg i september 2013.

 

ps4-game-console-design

dualpixels.com har en historie omkring udgivelsen af Deres kilde, som tidligere har afsløret udgivelserne af Castlevania og Kingdom Harts HD collection, fortæller at den kommende Playstation 4 slet ikke kommer til at hedde Playstation 4, men derimod .

Den anonyme kilde fortæller videre at vil blive overlegen i forhold til Wii U, men ikke så meget som forventet. Men den nye Xbox skulle blive kraftigere end Sonys kommende konsol.

En betydelig feature ved Sonys konsol skulle være en såkaldt "omni-viewer". Det skulle være en slags brille, der har en semi-gennemsigtig AMOLED skærm, der vil forvandle dit tv til 3D tv og give et 360graders syn i spil. Der skulle også være en sensor i brillerne, som giver spillet feedback på hvordan spilleren reagere på spillet.

Sony har planer om flere forskellige udgaver af konsollen. Den første indeholder konsollen med 160 gb harddisk og en kontroller. Denne udgave skulle have en pris på 350-399 dollars. En anden udgave skulle indeholde konsollen med samme harddisk, en controller, omniviewer og et spil, til en pris på 450-499 dollars.

Derudover afslører kilden udgivelsen af konsollen til at være september 2013 og følgende spil skulle være under udvikling: Uncharted, Gran Turismo, Killzone og det samme er noget der hedder Omni  Fitness

Dette er bare et rygte, og ja vi er lagt fra sikre på dette er sandt, men vi vil ikke snyde jer for de rygter der er omkring den kommende Playstation 4/omni

Kilde: dualpixels.com

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.