Ny Webstore tilgængelig snart med Remote Download

Som nogen måske allerede har bemærket, og evt læst i topic af brugeren FREILER i dette topic : http://goo.gl/s7igD så er PS storen blevet tilgængelig via ens Internet Browser, og det gør man i “Ro” og Mag” kan bruge sin computer til :

  • Søge Produkter på PS Storen til både PS VITA og PS3
  • Hurtigere navigation via browseren end på sin PSN Konto
  • Køb af produkter direkte fra din Browser hvor efter du kan hente det fra din PS3

Ting vi vil se i fremtiden på storen.

  • Remote Download af Produkter, det vil sige du køber det på Webbrowseren og din PS3 vil selv begynde at downloade det. Dog vides det endnu ikke om denne funktion så vil kører som en slags ting der tilføjes “Automatisk Opdatering” som PS Plus kunder har ,eller om det gælder for alle.
  • Der vil snart også blive mulighed for at tilgå storen via sin Telefon eller Tablet via nogen Apps og det er jo også smart hvis man ikke har en PC og man måske sidder et sted og snakker “Nørdede” og snakker om spil man vil købe.

Storen kan tilgåes via Browser her : https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.