God of War multiplayer BETA 8 Januar for PS Plus

Man har i knap en uge kunne tilmelde sig : Ascension multiplayer betaen. Og nu er datoen kommet for hvornår denne vil blive tilgængelig for PS Plus medlemmer den 8 Januar.

Multiplayerbanerne i God of War: Ascension er opdelt i to kategorier – større baner, som har udstrakte omgivelser (som i Desert of Lost Souls), og mere kompakte arenaer, som intensiverer spændingen og sætter dine reflekser på prøve, når du kæmper om overlevelse i nærkampe. Så snart betaen er i luften, kan abonnenter på PlayStation Plus få en større oplevelse med Team Favour Rush-spiltypen, God of Wars udgave af Team Deathmatch. Man kæmper om point fra guderne, som låser op for nye tilpasningsmuligheder til ens gladiator. Senere vil en singleplayer-version også blive tilgængelig.

God of War: Ascension er forløberen for den populære God of War-serie. Efter er blevet narret til at dræbe sin kone og barn af Ares, er han dømt til at tilbringe al evighed i et fængsel i titanstørrelse for de levende fordømte. Bevæbnet med sit trofaste våben Blades of Chaos må han kæmpe mod mytologiens mørkeste væsener, mens han løser indviklede gåder under sin nådesløse jagt på frihed og udfrielse.

Kom godt fra start i 2013 med denne nye God of War: Ascension-multiplayeroplevelse i beta, og pres dig selv til det yderste.

God of War: Ascension udkommer den 13. marts 2013. Få mere at vide om spillet på www.godofwar.com.

Her under er der 2 videoer sony har udgivet om netop (Desert of Lost Souls )

Del 1 af 2

Del 2 af 2

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.