Farcry 3 får ny patch.

I følge , så udkommer der snart en ny til Farcry 3. Og denne , tilføjer bla et svære niveau end der allerede er. Dette betyder at fjenderne, er mere aggresive og svære at slå ihjel plus, du også dør hurtigere hvis du ikke bruger stealth, og ikke mindst så betyder det også at dyr man jager bliver meget mere agressive, og synes man krodillerne eller den kalkun lignende fugl var irreterende på svær, så vil man nok få lidt ekstra udfordring på master-mode.

Men ikke nok med det så er det nu mulighed for at “nulstille” outpost. Kræver dog du har taget alle outpost i spillet. Dette vil samtidigt så også lave alle side quest usynlige igen, der er blevet åbnet ved den pågældende outpost.

Dette kan hjælpe folk der måske stadig mangler trofæer , som “Unheard” hvor man skal tage en outpost uden at blive opdaget, eller den sags skyld “Fully Inked”. Dette kan dog også bruges hvis man bare vil rende rundt og nyde øerne og stadig have masser af fjender omkring sig efter man har gennemført spillet.

Der ud over kommer der også lidt rettelser til diverse online modes, dog ikke “Chat” det vil stadig være til grin.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.