PS4 spil: DriverClub

Evolution studios præsenterede ved afsløringen af PS4 deres første spil til konsollen.

Det er et bilspil med titlen DriverClub.

Sony og Evolution studios har et langt samarbejde bag sig, det er Evolution studios som har skabt MotorStorm serien.

Men hvor Motorstorm er en arkade racer, så virker Driverclub helt anderledes.

Evolution studios har gennem flere år haft ideen til Driverclub, således er det ni år siden studioet tog copyright på navnet. De har ventet på teknologien kunne følge med deres vision, og med udgivelsen af PS4, er det nu muligt.

Spillet er som nævnt et bilspil, men til forskel fra andre spil i den genre, så det team baseret. Man er klubber der kører mod hinanden.

Evolution studios har indgået licens aftaler med en lang række bilproducenter, og der er gået helt ned i mindste detalje omkring skabelsen af bilerne i spillet. Farven på bilerne er præcis som i virkeligheden, kabinen er lavet præcis, selv måden som karbonen løber på er lavet i samme mønster som på de oprindelige biler.

 

Video ThumbnailEvolution studios præsenterede ved afsløringen af PS4 deres første spil til konsollen. Det er et bilspil med titlen DriverClub. Sony og Evolution studios har et langt samarbejde bag sig, det er Evolution studios som har skabt MotorStorm serien. Men hvor Motorstorm er en arkade racer, så virker Drive
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.