PSN spil kan ikke overføres til PS4, ej heller dine gemte spil

Det er nu dagen derpå hvor Sony annoncerede deres kommende og Sony Worldwide Studios’ præsident, , har netop nu bekræftet at denne generations PSN titler fra Playstation 3 ikke kan overføres til , ej heller de gemte spil ()

Sony indrømmede i går at Playstation 3 spil ikke ville være kompatible med de kommende konsoller, men tilføjede som fodnote at man vil prøve at gøre titlerne spilbare ”i en eller anden form”.
Dette skyldes at den PC-baserede Playstation 3 og x86-baserede Playstation 4 er så milevidt forskellige at Sony kun vil medbringe titler der ikke driller med over til Playstation 4.
Shuhei Yoshida har også udtalt at Sony vil tilbyde server- og Cloud-tjenester der udbyder et større bibliotek af ældre spil, men siger samtidig at dette er et stykke ude i fremtiden.

Men inden vi alle går i panik og stopper samtlige indkøb fra PSN fra dags dato så har Shuhei Yoshida fortalt at Sony godt kan overføre PSN indhold til Playstation 4, hvis de vel at mærke ”beslutter sig for det”.

Shuhei Yoshida:

“We could do so if we choose to,” he said. “We know who purchased what as a record. But we are working on service plans and we haven’t decided.”

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

4 Comments

 1. Mon ikke det bliver tilfældet ihvertfald med de titler der slet ikke kan fåes på disk.

 2. Må tilstå jeg mener det er en utrolig dum udtalelse, “hvis vi beslutter os til det”.

  Det leder tankerne hen på man skal have folk til at bruge penge på at købe nye titler, fremfor at yde en god og tiltrængt service.

  Jeg vil ikke selv spille videre meget ps3 spil, hvis/når jeg køber en PS4, men i starten er det jo meget skønt at have den som et supplement til man får opbygget en ny samling spil.

 3. Ja lige præcis.
  Den udtalelse med at “vi kan godt , men ved ikke om vi vil endnu” leder tankerne hen på en pengegrisk maskine, desværre 🙁

 4. Men på den anden side jeg overvejer at lave en samlet indbytning af PS3 med alle mine spil og køber PS4 på den måde for at spare penge hvis prisen ligger på over 3 kilo.

  Men vi får nok flere informationer af vide til E3 til sommer.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: