Battlefield 4 bekræftet til PS4

EA-Logo

Det er nu blevet bekræftet at Battlefield 4 vil blive udgivet til Det er Direktøren for EA Labels Frank Gibeau der har meddelt det via en blog med titlen ÜForandring er vores ven”

Han skriver “For EA’s kreative teams, kommer denne forandring ikke som nogen overraskelse. Vi har investeret og innoveret på den nye teknologi flere måneder. Vores konsolpartnere som har set vores arbejde er enige om at EA’s next-gen software kort sagt er utroligt”

Som vi også skrev her på siden i sidste uge, blev spillet vist frem for en gruppe udvalgte personer, herunder direktøren fra Gamestop, han var meget imponeret og twittede om spillet. Den gang regnede vi med spillet ville komme til PlayStation 4, hvilket nu er bekræftet.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.