Gow : Ascension får Co-Op Trial Trials of the Gods

Allerede inden sony har udgivet dette episke spil kan jeg allerede fortælle, så har de i dag annonceret at får Co-Op Trial mode, hvor man er 2 personer der kæmper i mod om til 15 forskellige typer fjender. Blandt disse fjender kan der nævnes Satyrs, Cerberuses, Cyclopes, Gorgons, Juggernauts og mange flere, nogen kender man fra : Ascension når man har fået fingre i det, og nogen kender man fra 1 til 3

Det hele går op i en højere enhed da man ikke bare kan hvile på laurbærbladene og lade sin co-op partner tage det hele, fordi det hele er baseret på tid, for hver fjende der slåes ihjel jo mere tid bliver der lagt til. Det vil sige har du kun 1 der render rundt og gør hvad er bedst til og den anden bare er passiv, kan co-op spillet blive en meget kort fornøjelse. Jo hurtigere du får slået en wave tilbage, jo mere bonus får du i form af Guld , Sølv eller Bronze, som giver dig flere fordele på længere sigt jo længere op i wave systemet i kommer.

Ved Release vil der komme følgende maps. Desert of Lost Souls, Forum of Hercules, og Rotunda of Olympus.

Husk vi har en review af senere i morgen aften eller fredag eftermiddag.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.