God of War : Ascension får Patch til nedgradering af sværhedsgrad.

Nogen har måske ligesom mig har store problemer med Chapter 28 bla som faktisk er det sværeste punkt i hele historien “” hedder denne bane. Det har åbenbart været for meget brokkeri på nettet omkring dette.

Problemet er mange ny kommere til serien bla har haft problemer med at gennemfører netop denne bane på “Normal” som jo i de fleste tilfælde er det man tar hvis man ar “Casual Player” det er hverken for svært, men hellere ikke for nemt i forhold til Easy.

Personligt har undertegnede ikke haft problemer med denne bane på “normal” da jeg kørte det igennem, men da jeg også er en gammel kending af God of War , vidste jeg nogen lunde hvad jeg skulle gå efter , dog havde jeg problemer i hard men det lykkedes mig at klare den. Det det eneste jeg ønskede mig var et checkpoint save mellem wave 2 og wave 3 da det faktisk er en slags slags miniboss man møder her.

Men Sony har altså valgt at nedgradere sværheden , i hard og normal og selvfølgelig ogå Titan Mode kan man gå ud fra.

Hvad mener du ? Skal man virkelig nedjustere et sværhedsniveau fordi mange spillere har problemer med det pågældende niveau , kan de ikke bare spille på “easy” evt frem for at gå direkte efter normal eller hard hvis de ikke er kendte i God of War serien ?

Læs evt vores review af God of War : Ascension her : http://www.playstationforum.dk/game-review/god-of-war-ascension-review

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.