PS4: Nyt om PSN id samt DualShock 4

Vores største “problem” med Playstation 3 er endelig blevet løst

ps4-cam3

som har den fine titel som Senior Staff Engineer hos har kastet lidt mere lys på det nye PSN ID system og den kommende DualShock controller.

PSN ID’et, vores brugernavn på Playstation 3 vil forblive det samme men man vil fremover også have mulighed for at bruge sit rigtige navn. Dette vil dog ikke blive fremvist for alle.
Dine venner vil være istand til at finde dig ved hjælp af dit rigtige navn igennem PSN, hvilket må siges at være godt hvis man nu har et tåbeligt eller ikke helt gennemtænkt PSN ID som f.eks. XxRaGeQuItTeR4EvEr159Xx.

Hvad angår selve controlleren så vil alle knapper udover L2 og R2 være digitale istedet for analoge og de vil understøtte øget vibration.

Men den vigtigste feature som vi alle har savnet er at controllerne på Playstation 4 vil kunne lades op selvom maskinen er på standby.
Dette er noget næsten alle har sukket efter på Playstation 3. Dette var et af de helt store problemer med DualShock 3, især fordi at det tilhørende kabel samtidigt var latterligt kort og de fleste var sikkert, ligesom undertegnede, for doven til at gøre noget ved det Smiley, der blinker.

Til slut nævner han at alle Playstation 4 konsoller vil blive solgt med et headset som skulle gøre en ende på den til tider stilhed man finder i især samarbejdsspil.

Om mere chat er en god ting eller ej lader vi være op til den enkelte at bestemme Smiley

Vi kunne igår fremvise en serie nye billeder af den kommende controller. De kan ses her:
http://www.playstationforum.dk/gen-nyheder/ps4-nyt-om-psn-id-samt-dualshock-4

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

3 Comments

  1. Det lyder som om at Sony rent faktisk vil tage sig sammen!

    • Ja umiddelbart lyder det jo skønt og fantastisk at vi langt om længe kan få vores controllere ladet op uden at skulle have maskinen stående tændt 🙂

  2. Altså jeg vil da mene Ragequitternicket er ret gennemtænkt så har han da advaret folk hvis man spiller mod ham .. ligesom jeg lavede en fake profil på FNR3 som hed “Im-gonna-lose” eller noget i den stil kan faktisk ikke huske det nu , den brugte jeg på at øve mig så min oprindelige online rank med min primær profil ikke blev ødelagt 😛 ..

    Det er være med dem der hedder 33834843938dsa:D De er derimod ikke gennemtænkt.

    Godt man skal bruge sin mail for at logge på PSN og ikke sit brugernavn 😀

    Men på den anden side det der med Facebook login, det bryder jeg mig faktisk ikke om man bruger alle steder efterhånden , fordi får man adgang til facebook kontoen , får man også adgang itl personens bruger oplysninger på PSN med kort osv.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: