Gamestop: Playstation 4 udkommer globalt i 2013

Gamestop

har udtalt at vil blive udgivet i hele verden i 2013 og ikke kun i Nord Amerika og Japan. Også Europa vil være med som de første som del af en global udgivelse af platformen.

DualShock_4_52833.jpg

Nyheden kommer fra (the Executive Vice President of Strategy Business and Brand Development hos Gamestop) da han talte med finansielle analytikere.

Hogan sagde følgende: “Vi (red: Gamestop) ved at vil introducere Playstation 4 globalt i 2013, men vi venter stadig at se Microsoft’s planer for året”

Dette må være fantastiske nyheder for de europæiske gamere som led under Playstation 3 udgivelsen. Dengang fik Nord Amerika og Japan konsollen at se i 2006 imens at vi i Europa måtte vente til Marts i 2007 med at få fingre i Playstation 3.
Ligeså med Playstation Vita; i Japan kunne man købe Playstation Vita i December i 2011 hvorimod man i både Nord Amerika og Europa ikke kunne få fingre i konsollen før i Februar i 2012.

Sony har tidligere udtalt at Playstation 4 ville blive udgivet i 2013, men har udeladt at nævne i hvilke verdensdele der er tale om. Dog ved vi at Sony har planlagt en forsendelse på hele 16 millioner konsoller dette år som en del af deres iværksættelse af salget af den kommende Playstation 4.

Der er stadig intet nyt om prisen endnu og Sony mangler også stadig at afsløre hvordan Playstation 4 vil se ud.
Det er dog højst sandsynligt at det vil ske ved E3.
Dog har Sony allerede nu afsløret at ved lanceringen af Playstation 4 vil der være mange titler at vælge imellem, modsat deres lancering af Playstation 3 i Japan og Nord Amerika.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.