Hvem er bange for den store stygge ulv?

The-Wolf-Among-Us

Forestil dig en verden hvor fabelhistorierne & legenderne er sande og heltene og skurkene fra disse historier lever iblandt os, dog uden vores kendskab til deres hemmelige eksistens.

Velkommen til en verden af fabler.

DC Comics og bringer denne mystiske verden til denne sommer i et spil der har fået titlen ”The Wolf Among Us

Men hvem og hvad er ”Fables” helt præcist og hvorfor udgives det som spil?

Fables startede livet som et DC Comic tegneseriehæfte i 2002 skrevet og skabt af forfatteren Bill Willingham og serien har netop udgivet sit 127. tegneseriehæfte i serien.

Spillet vil dog omhandle tiden før historierne i tegneserien.

Succesen ligger i den simple ide at alle kreaturer fra legenderne, bøgerne, digtene og folkeviserne er blevet landsforviste fra deres hjemland af en stærk modstander og nu lever et hemmeligt liv i New York, specifikt et område de kalder Fabletown.

Som I kan forestille jer, så opstår der selvfølgelig spændinger når en gruppe karakterer lever tæt sammen i hemmelighed og byen drives af strenge regler for at forhindre at mennesker opdager deres eksistens.
Det er her vi hører om spillets helt Bigby Wolf. Bigby Wolf er Fabletown’s sherif og det er hans job at sørge for fred blandt indbyggerne og holde orden alt imens han skal sørge for at intet slipper ud i ”den virkelige verden”.

Bigby Wolf, eller den store stygge ulv (The big bad wolf) som han også kendes som, er reformeret og terroriserer nu ikke flere grise. Han besidder den nyttige kraft at kunne fremstå som et menneske. Udover at være en stærk og fremragende detektiv så kan han stadig benytte sit tidligere varemærke ”at puste og pruste”, en evne der stammer fra det faktum at han er søn af Nordvinden.

Fables Wolf

Bigby modtager alle sine ordrer fra Snehvide, borgmesteren i Fabletown som har myrdet de syn små dværge og andre forhindringer og hun er bestemt ikke den klassiske Disney prinsesse. Snehvide er i stedet en hård bureaukrat der kender Fabletown og har brug for strenge regler og en hård sherif for at overleve, hvilket er grunden til at hun har ansat Bigby i rollen som sherif.

Fables SnowWhite

Fabletown kan både være en krudttønde af rivaliserende kulturer der er klar til at eksplodere i mord og et hjem hvor landsforviste eventyrs figurer forsøger at leve et så normalt liv som muligt alt imens de længes efter at kunne vende hjem. Det er en farverig blanding af karakterer der prøver at leve i sameksistens.
Man kan både møde Prince Charming der er en usædvanlig kvindebedårer, se flyvende aber der arbejder som kontorassistenter, lytte til Boy Blue der spiller jazz trumpet og overhøre rygter om Askepot, verdens bedste hemmelige agent.

Men vil det være muligt for noget som helst spil at komme tæt på og være tro mod sådan en rig og fantasifuld tegneserie?

Telltale Games’ præsident og medstifter Dan Connors har følgende at sige:

“Developing “The Wolf Among Us,” based on the Fables universe has allowed our studio to build upon all of the hallmarks of what makes our episodic series so engaging for players.
Through an evolution of our approach to choice and consequence , we can further explore the complexity of each and every iconic character in a universe rich with untold history from the darkest sides of the storybooks”.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.