Nyt Burnout in the making ?

I følge et CV fra en Criterion medarbejder, som har opdateret sit CV på Linkedin (Kræver Linkedin konto for at se) at han arbejder på et spil fra Criterion. Det kunne meget vel være burnout eller Road Rash som vi skrev om sidste år også var en titel de så frem til at kunne genoplive se link her : http://www.playstationforum.dk/spil-nyheder/criterion-vil-lave-et-nyt-spil-i-burnout-serien-p-et-tidspunkt

Til sidst men ikke mindst så har Alex Ward som arbejder for Criterion i følge en fornylig Tweet profil skrevet at endnu episk dag er overstået med et episk hold, og vi er ved at lave noget “Amazing”  Tweete kan ses her : https://twitter.com/AlexanderJWard/status/319850160937111553

Det er kun gætterier, men hvem ved vi nærmer os snart E3 med knap 3 måneder igen, og er det tilfældet der kommer noget fra Criterion så  vil det nok være der vi hører om det.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.