Ubisoft hacker os – Nye screenshots af Watch Dogs efterladt…

Vi blev i weekenden hacket af den berygtede gruppe kaldet .
Heldigvis kunne vores fantastiske hold fra redaktionen afværge katastrofen, men det lykkedes dog alligevel Ubisoft at smide 6 helt nye screenshots på vores server.

Se dem endelig alt imens vi prøver at finde ud af hvordan de dog havnede hos os 😉

På billederne ses hovedrolleindehaveren Aiden Pearce der introduceres til Clara Lille, en kvinde som ligesom vores hovedrolleindehaver benytter tvivlsomme metoder for at få tingene gjort.

Vi får også set lidt nærmere på telefon-hack-systemet i spillet, noget godt gammeldags gadevold og en biljagt.

udgives over hele verden d. 19 November til samt når maskinen udgives.

– FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

13 Comments

 1. ok hvem tog lige den platte vej til at skrive en nyhed? come on guys! det kan i gøre bedre! 🙂

  • Det der er da ulønnet journalistik når det er bedst 😉
   Men for at svare på dit spørgsmål så var det undertegnede her som fik din opmærksomhed med denne nyhed.

   • ja man må hellere krybe til korset når man laver sådan noget! please don’t do it again!

 2. Hah. Jeg står skam ved ALT hvad jeg skriver – Derfor du nederst i højre hjørne vil se mit navn hvis jeg har skrevet nyheden 😉
  Nyheden gjorde præcis hvad den skulle – At fange læserens opmærksomhed 😉

  • bare på den forkerte måde. Jeg læste det øverste og gik straks herned for at kommentere resten af nyheden kan være ligegyldig nu! sgu synd

   • Ubisoft hacker os – Nye screenshots af Watch Dogs efterladt…

    Jeg er da ked af hvis du troede at Ubisoft virkelig havde hacket os?
    Det var nu mere i tråd med “hacker-ånden” fra spillet 🙂

    • Det er nemmere bare at tage imod kritikken i stedet for at brygge videre 🙂

     • Jeg har skam intet imod kritik og tager det gerne til mig hvis det er berettiget 🙂
      Men jeg mener ikke at man skal kritiseres for at en person ikke læser overskriften ordentligt 😉
      Jeg forstår heller ikke helt hvor jeg brygger videre? Jeg prøver blot at forklare hvorfor.

 3. Jeg læste fint hvad der stod. Derfor min kommentar. Jeg mener bare der skal strammes op, da siden er på vej til at blive til en rigtig rigtig god side. Så er det synd og billigt købt at lave sådan en plat nyhed når det kan gøres lidt mere prof. hvis man tog sig 2 min ekstra. Det er fint hvis min tankegang ikke er som i gerne vil med siden men igen så synes jeg det er synd hvis det bliver taget for let på at levere kvalitets nyheder til PS3 brugere….. Jeg ville nok som gamer gerne se noget med noget kød på i stedet for et halvt forsøg på en joke der faldt lidt til jorden i sig selv.

  Det er min holdning og du har helt ret til at have en anden. I bestemmer selv hvordan i vil køre det. Jeg ville bare gøre det anderledes hvis jeg bestemte……

  • Det er da helt i orden at vi ikke deler samme syn på tingene: Forestil dig at vi var enige i alt, det ville da være røv kedeligt 😉
   Men at gå hen og kalde det en plat nyhed, at der “brygges videre” og at der skal strammes op, det ligner da umådeligt et tegn på desperation fra en enkel bruger der kun læser de 3 første ord og farer herned i kommentatorfeltet.
   Det må jo stå for egen regning ligesom nyheden jo selvfølgelig er på mine skuldre 😉

   Men hvad siger du til at vi bare lukker den her med at vi ikke er enige og nok ikke bliver det lige i denne sag? 🙂

   • Nej jeg ser ingen grund til at lukke den når du prøver på at få det til at se ud som om at jeg først troede at siden var hacket. og bagefter brygger videre på det ved at igen prøve at fremstille mig som en der ikke læser ordentligt.

    Hvis du ikke har forstået det så fattede jeg straks budskabet om at du ville være sjov i din nyhed. Jeg kritiserede så fordi at den her side blev lavet på baggrund af at den gamle PS3fan.dk side begyndte at gøre det samme og komme med ligegylige ting på siden. Det skal undgås her! Så derfor min kritik så der kan rettes ind og strammes op så vi/i ikke ender i samme boldgade. Der skal ses fremad og ses på den grundstamme siden her blev bygget på! At tage brugerne alvorligt. Jeg er bruger her og kritisere den letkøbte nyhed fordi jeg kræver mere af jer som bruger! Lyt til dine brugere! og lad være med at fremstille dem som mindre intelligente.

    Det er en pisse sur opgave at være admin og i det hele taget være person bag noget der ligges ud offentligt. Der kommer kritik på et tidspunkt og så må man tage det på bedste mulige måde. Det mener jeg ikke er sket her. Stram op! Siden har potetiale til at blive så meget mere! så gå efter det! ikke falde tilbage til PS3fan.dk tilstande.

    – Blay

    • Jeg fremstiller skam ikke brugerne som værende mindre intelligente og det vil jeg faktisk gerne have mig frabedt at du prøver på at få det til at se ud som, på forhånd mange tak 🙂

     Udover det så mener jeg bestemt ikke at du skal diktere hvad der ligges op på siden. Vi prøver så vidt muligt at ramme så bredt som muligt og at du så bliver mavesur over en enkel nyhed eller 2, er ikke noget der ødelægger vores stræben på fortsat at levere nyheder til siden her.

     Vi lytter skam til vores læsere så lang tid det er konstruktivt 😉

     Jeg kender ikke noget til PS3fan og kan derfor ikke puttes ned i den boks af gamle brugere derfra.

     Vi lukker samtalen her og kan debattere videre om vores forskellige synspunkter på chatten hvor jeg kan findes i aften – hvis du vel at mærke ønsker at fortsætte med at ytre din utilfredshed.

     Jeg håber dog selvfølgelig at se dig derinde til en hyggelig chat om alt og intet som sædvanligt 🙂

 4. Tror hele ideen med selve nyheden er at spillet omhandler hacking, og derfor tror jeg Freiler har ville lave en sjov indgangsvinkel til denne artikel”

  Jeg lukker kommentare til denne artikel.

Der er lukkede for kommentarer

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: