Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

: Out of the Shadows

Heltene med skjold på ryggen er tilbage

TMNT

Der findes mange gode minder om Teenage Mutant Ninja Turtles og jeg er sikker på at mange af jer har det på samme måde. Af denne ene grund kan det være at flere af jer ser frem til det kommende Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Overraskende nok så har spillet ”Out of the Shadows” ingen relation til den seneste TV serie der vises på Nickelodean. Tegnestilen er også helt anderledes.

Aldersanbefalingen (PEGI) er også vurderet til at være 12 år, hvilket ligner en appel til teenagerne mere end et decideret børnespil.

Spillet omhandler naturligvis de fire skildpadder med deres respektive våben.
Deres personligheder er de samme, Donatello arbejder stadig på sine teknologiske vidundere og Michaelangelo er stadig besat af pizza.

Spillet tager skildpaddernes personligheder og giver dem individuelle evner som kommer til udtryk ved at  Michaelangelo f.eks. er den hurtigste af dem alle. Det unikke ved spillet er dog at alle skildpadder er med på alle tider i spillet. Hvis man spiller spillet alene så vil computeren overtage de resterende 3 skildpadder.
Man kan skifte karakterer under missionerne. Man kan også vælge at spille online, enten 4 mand over internettet eller 2 lokalt.

Det der gør dette spil specielt er at man kan lave masser af forskellige combos med de andre figurer da de alle er i spil hele tiden.

Man kæmper sig vej igennem flere forskellige lokationer som omhandler alt fra baggårdene i New York til kloaksystemet.
Kampene tager spilleren fra slagsmål med Purple Dragon banden og op igennem det kriminelle system.
Selvom dette ikke er blevet bekræftet så vil det være naturligt at man også vil møde både Shredder og hans håndlangere Bebop og Rocksteady.

https://www.youtube.com/watch?v=

Vil man væk fra kampene kan man trække sig tilbage til skildpaddernes base i kloakkerne som egentlig fungerer som menuen i spillet. Her i kloakkerne vil der også være rig mulighed for at spille på arkade maskiner.
Man vil også kunne øve sig hernede på både sine combo moves og endda træne co-op med sin kammerat.
Donatello’s laboratorium huser de forskellige karakterers opgraderinger.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows udgives sidst i Juni som download fra Playstation Store.

Vi kunne tilbage i starten af Marts fremvise den første trailer for spillet. Den kan I gense her:
http://www.playstationforum.dk/spil-nyheder/teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows

 

– FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.