Thief: Logo samt Garrett’s portræt afsløret

: Logo samt Garrett’s portræt afsløret

Thief - Logo

har i dag offentliggjort spillets Logo samt et billede af hovedrolleindehaveren der hedder Garrett.
Thief er et kommende action og snige- der foregår i en verden hvor de rige bestemt ikke holder sig tilbage med at genere og malke de fattige for alt hvad de har.
En stemme der indikerer forandring er så småt ved at vende galskaben der dominerer The City og Garrett der går under navnet the Master Thief (mestertyven) vil bruge alle midler der står til hans rådighed for at lede en mod dem der har ”forgiftet” The City og vendt den til et levende kaos hvor frihed og glæde ikke er andet end en illusion.

Thief - Garrett

Square Enix har forklaret nærmere om spillet og hvordan at brugerens valg ser ud til at spille en vigtig rolle i spillet:

Into this shadowy world steps Garrett the Master Thief in a first-person adventure featuring intelligent design that allows players to take full control, with freedom to choose how they approach and overcome each challenge and forge their own path through the game.

Dette spil udkommer til , og andre ”næste generations konsoller”.

Hvis du vil se eller gense traileren for spillet så kan den ses her i vores nyhed fra April:
http://www.playstationforum.dk/spil-nyheder/thief-trailer

– FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.