Hashtag kampagne mod DRM på Playstation 4 rammer Sony

kampagne mod rammer

https://www.youtube.com/watch?v=

Da videospils reporteren nævnte at Playstation 4 måske vil have DRM (Digital Rights Management – Rettighedsbeskyttelse) for at stoppe salg af brugte spil blev Playstation brugerne mildt sagt vrede.
Så vrede at der lynhurtigt blev startet diverse tråde om emnet spredt ud over internettet og på Twitter er følgende hashtag #PS4NoDRM hastigt vokset sig stort og er fyldt med spillere der bønfalder Sony om at undgå et gebyr som Microsoft drøfter med deres Xbox One.

, chefen for hardware marketing hos Sony Playstation, tweetede efterfølgende følgende besked:

Tweet - John

Ligeledes udsendte en række ansatte hos Sony også følgende tweets:

Shahid Kamal Ahmad – Senior business development manager hos Sony:

Tweet - Shahid Kamal Ahmad

– PlayStation Software Product Development Head for Sony Worldwide Studios America

Tweet - Scott Rohde

Og ikke mindst – Formand og administrerende direktør for Sony Computer Entertainments Inc. Som ikke kunne lade chancen gå hans næse forbi med lidt humor:

Tweet - Kaz Hirai

Vi får nok uden tvivl mere at vide til som afvikles d. 10 juni men indtil da er det da passende at spørge om DU har kommenteret på Twitter endnu?

– FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

3 Comments

  1. Man kan spørge sig selv om Kaz Hirai’s humor falder på det rigtige tidspunkt og om der overhovedet er tale om humor eller blot en formand der prøver at gøre emnet som berører flere millioner brugere til en ligegyldighed?

  2. Hvis i tjekker Kaz’ Twitter profil ud, så kan i se at det en “parody account”, med andre ord, det er ikke manden selv der står for den.

  3. Puhaa, det var godt spottet og gør samtidig at jeg pt. stadig godt kan lide Kaz 😉

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: