PS4: Upload dine videoer direkte til YouTube

PS4: Upload dine videoer direkte til

YouTube

Sony har været meget tilbageholdene med udtalelser om hvorvidt man rent faktisk ville kunne bruge ”Share” knappen til at uploade sine videoer direkte til YouTube eller ej på den kommende konsol.

Dette blev der dog kastet lys på tidligere på ugen da (chefdesigner på PS4) tidligere på ugen gæstede ’’ og nærmest bekræftede denne funktion.

Da han forklarede nærmere om konsollens sociale funktioner nævnte han blandt andet at man vil være i stand til at udgive sine videoer på YouTube, eller med ca. 3 tryk på controlleren.

Dette er naturligvis gode nyheder for dem der gerne vil dele sine videoer med omverdenen uden køb og brug af ekstra tilbehør.

https://www.youtube.com/watch?v=

Det er endnu uvist hvor meget redigering man rent faktisk kan lave og om man kan tilføje tale til videoerne, men vi er overbeviste om at de sociale funktioner nok skal blive opdateret igennem konsollens levetid.

Er dette noget du vil benytte dig af eller er det en ligegyldig funktion?

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Én kommentar

  1. Som jeg ser det vil jeg hellere bruge HD PVR men det er stadig uvist om den kan bruges pga manglene Info omkring AV Output fordi mange steder står der at det STADIG vil understøtte ANALOG Output mens i følge sonys egen Hardware scheme står der kun er HDMI output.

    Forskellen er jeg kan livestreme mine videoer med 5 sekunders forsinkelse på bla ustream og Twitch.OG lave lave kommentar , og samtidigt har jeg ikke nogen begrænsninger på mine optagelser, fordi det vil der højst sandsynligt være på PS4 da den stadig skal bruge harddisk plads til hver video, og det gør at 10 minutter ikke lige altid er nok.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: