Thief udgives også til PlayStation 3

thief-4_01

Det har længe været kendt at Eidos er på vej med spillet Thief til , men nu er det kommet frem at spillet også udgives til PlayStation 3

Det er på Eidos blog, at Adam Badke, bekræfter at det er officielt at spillet udgives til PlayStation 3 og at spillet udgives på samme tid til både PlayStaton 3 og 4.

Adam Badke siger at næste generation konsol, naturligvis vil give mulighed for bedre grafik, men det vil være den samme oplevelse at spille spillet, uanset hvilke platform man spiller det på.

“Mens den visuelle kvalitet som PC og næste genereration konsol er i stand til er dybt imponerende, så er det vigtigt at gøre sig klart, at Thief’s gameplay vil være den samme oplevelse, uanset platform. Udviklerholdet ville være sikre på at deres vision for spillet var mulig på den nuværende generation platform. Derfor er det med stor glæde endelig at kunne annoncere for vores fans, at det mål er opnået”

Det forventes at spillet udgives i 2014, uden nogen nærmere udgivelses dato.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.