Hatsune Miku: Project Diva F

:

Hatsune Miku

Hatsune Miku: Project Diva F er et unikt rytme-baseret spil som har hentet inspiration fra det japanske Vocaloid – et program der giver brugeren mulighed for at lave egne sange.

Spillet kan spillet på Easy, Normal, Hard og Extreme, dog er de sidste 2 sværhedsgrader først tilgængelige når en sang er gennemført på et lavere niveau.
For at score point skal man trykke på den pågældende knap der vises på skærmen og samtidig pege i den rigtige retning med den korrekte analog knap på rette tidspunkt.

For at gennemføre en sang så skal man optjene så mange Cool! point som muligt.

Der er 38 forskellige sange i spillet og lyrikken er på japansk.

Man har muligheden for at ændre på sit idol med over 90 kostumer og mere end 100 forskellige tilbehørsdele som for eksempel de obligatoriske katteører og hale J

https://www.youtube.com/watch?v=

Hatsune Miku: Project Diva F er nok ikke et spil for alle og enhver, men vil tilbyde en underholdende udfordring for enhver der kan lide japansk pop og Vocaloid.

Ser du frem til at kunne smadre løs på knapperne så er der godt nyt for dig da Hatsune Mika: Project Diva F er tilgængelig fra Playstation Store allerede nu. Demoen kan hentes her.

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.