Gran Turismo 6 – Demo udgives d. 2. juli

– Demo udgives d. 2 juli

Gran Turismo 6 - Cover

Hvis du, ligesom os, af gode grunde heller ikke var i stand til at brænde dæk i Gran Turismo 6 under E3 så frygt ej, ventetiden er snart forbi.
Den 2. juli udkommer der nemlig en spilbar demo af spillet som vil kunne hentes fra Playstation Store (butikken).

Demoen vil ikke kun give en smagsprøve på hvad Polyphony’s næste racerspil har at byde på, men man deltager også automatisk i GT Academy konkurrencen hvor den bedste kvalifikationstid i demoen vil avancere til de internationale finaler hvor spillere konkurrerer om chancen for at blive en vaskeægte, dog ”kortvarig”, racerkører for Nissan.
Læs meget mere om konkurrencen her.

https://www.youtube.com/watch?v=

Selvom demoen tilbyder spillerne at konkurrere om denne plads hos Nissan så skal det nævnes at man selvfølgelig også bare kan hygge sig med at spille demoen i sit eget tempo.
Dog skal det siges at ved at deltage i GT Academy konkurrencen ved at indsende sin bedste tid vil man blive berettiget til at modtage gratis bonus indhold.

I demoen der udgives d. 2. juli vil man kunne prøve at køre på den prestigefyldte Silverstone bane sammen med et antal GT Academy begivenheder.  Demoen udløber d. 31. august så man vil have hele sommeren til at forbedre sine tider 🙂

– FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.