Storbritannien: Playstation 4 forudbestillinger stoppes

Storbritannien: stoppes

England har netop stoppet fremtidige forudbestillinger af deres kommende Playstation 4 konsol af frygt for ikke at kunne levere til alle de forudbestillinger de har modtaget indtil videre.

PS4

Vi kunne for en uge siden berette at shopto.net ikke længere kunne garantere fremtidige forudbestillinger hvilket kan læses her. Nu er der så flere store kæder der melder det samme ud:

Butikkerne Tesco, Asda, Amazon og Toys R Us der er beliggende i Storbritannien er alle blevet fortalt af Sony at de ikke må tage imod flere forudbestillingsordrer på den kommende Playstation 4 konsol der garanterer forbrugerne konsollen på udgivelsesdagen, har The Sun netop reporteret.

Enkelte store kæder i Storbritannien forventer at Microsoft følger trop og også stopper fremtidige forudbestillinger af Xbox One der garanterer konsollen på udgivelsesdagen.

En udgivelsesdato for Playstation 4 er endnu ikke blevet offentliggjort, men det forventes at den udkommer i Storbritannien op til december så konsollen kan tage kampen op mod Xbox One for at få del af kagen fra julehandlen.

The fact both consoles are being released at the same time means the excitement is enormous”, udtaler Stuart Miles fra Pocket Lint.

Both companies have had far more than expected. This is good for both firms but they need to ensure they can meet demand. Problems longer term can seriously dent sales”.

Det er henholdsvis 7 år siden at Playstation 3 udkom og 8 år siden at Xbox udkom.

Playstation 4 - 5

Playstation 4 vil udkomme med BluRay drev til afspilning af både spil og film, USB og ethernet porte og også både Wi-fi og Bluetooth forbindelser.

Brugerne skal have et Playstation Plus medlemskab for at kunne spille onlinespil og kan have op til 2000 venner på deres venneliste.

Til jer som endnu ikke har lagt en bestilling på den kommende Playstation 4 konsol så er det nok sidste udkald hvis I ønsker konsollen på udgivelsesdagen.

I kan bestille konsollen herunder og optjene 5% rabat og ud over de flotte 5% så støtter I også hjemmesiden her så vi også fremtidigt kan levere nyheder fra hele Playstation scenen 🙂

1. Tryk på Billigespil.dk linket her.
2. Luk derefter selvsamme side ned og tryk så på rabat linket her for at optjene 5 % rabat på din bestilling.

Laves bestillingen i ovennævnte rækkefølge så vil konsollen kunne fås til 3.324,05 DKK hvilket må siges at være en god pris 🙂

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.