GTA Online lanceres først 2 uger efter GTA V

GTA Online udkommer ikke på udgivelse

GTA Online lanceres først 2 uger efter

Lav og del dine egne racerbaner og deathmatches

Grand Theft Auto V onlinedelen vil først være tilgængelig 2 uger efter udgivelsen af spillet.

I et interview med VCG har præsidenten for Rockstar North, Leslie Benzies udtalt at onlinedelen kunne have været lanceret på samme tid som spillet, men at firmaet ser onlinedelen som en helt anden del end hovedspillet med singleplayerkampagnen.

Han forklarede:

It’ll be GTA Online; it’s not part of GTA 5 Obviously it’s set in the GTA 5 engine, but it’s going to grow and evolve into its own thing”

Adgangen til onlinedelen vil være gratis med et hvert købt af GTA V spillet.

https://www.youtube.com/watch?v=

Video af GTA Online

Benzies fortsatte med at forklare at Rockstar sagtens kunne udgive en hel række af kreative værktøjer til GTA Online, men sagde samtidig at de ikke vil have at forbrugerne føler sig alt for overvældet og forvirret ved lanceringen.

Man vil kunne lave sine egne racerløb og deathmatches som er det nemmeste at lave.
Med tiden vil man så også kunne lave andre ting. Dette er dog først når Rockstar føler at spillerne er parate til dette at de nye ting vil blive udgivet.

Det er også en af grundene til at Rockstar har udsat onlinedelen i 2 uger.

Rockstar har udtalt at de ønsker at give spillerne ro til at finde hoved og hale i spillet i singleplayerkampagnen da der er et kæmpe spring fra de ældre GTA spil og til dette.

There’s a lot of new things to learn”.

GTA Online vil være tilgængelig med en fjerde spilbar karakter så istedet for at vælge Franklin, Michael eller Trevor så kan man vælge sin egen multiplayer karakter.

GTA Online vil højst sandsynligt udkomme i form af en lille ekstra download, men det skulle kun være en kode man indtaster via Playstation Store.

Grand Theft Auto V vil udkomme d. 17. september i Europa, men onlinedelen vil først være tilgængelig fra d. 1. oktober.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

2 Comments

  1. Fuck det Da man så har to uger til at spille single playeren i før man går i gang med Gta Online

  2. :R1: :R2: :L1: :KRYDS: :DL: :DD: :DR: :DU: :DL: :DD: :DR: :DU:

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: