Nye detaljer og billeder om indholdet til Grand Theft Auto V Collector’s Edition

gta el

Det er efterhånden kun små tre uger til Grand Theft Auto V kommer på gaden, hvilket der er mange ser frem til. Det har længe været kendt at der ville komme både en collector’s og special edition, men indtil nu har det været meget begrænset med information omkring, hvilke bonusser der fulgte med In-game, men det har Rockstar nu afsløret

Der vil være flere bonus våben tilgængelige, de er en 50 kaliber pistol, et Bullpop Shotgun og en hammer. Både pistol og shotgun vil der være muligheder for at opgradere.

Til Collector’s Edition er der en CarbonRS Sports motorcykle og en bil kaldet Hotknife, der er inspireret af bildesignet fra 1930’erne. Derudover vil der i GTA online være mulighed for at kører i den elektriske Khamelion og der vil være adgang til en ny garage ejendom.

gta v rs

De tre hovedpersoner i spillet har hver deres særlige evner, hvis man har enten Colletor’s eller Special Edition vil deres særlige evner øges 25% hurtigere. Michael har den særlige evne at han kan få tiden til at gå langsommer når han er i skuddueller, Franklin kan få tiden til at gå langsommere når han kører bil, hvilket betyder han nemmere kan komme flygte fra en biljagt, Trevor har den særlige evne at han kan blive ekstremt vred og derfor tildeler dobbelt så meget skade og kun modtage halvt så meget skade, når han er i “rage-mode”

Der vil også være særligt tøj, tatoveringer osv. til folk der køber en af de to særlige udgaver af spillet. Alle tre hovedpersoner vil have et ekstra sæt tøj og et ekstra stykke tø, som enten er en t-shirt, en hættetrøje eller en jakke. De vil også have adgang til en ekstra tatovering, udover det nævnte vil der også være 20% rabat i butikkerne i Los Santos og Blaine County.

gta v t

GTA Online har også særligt indhold, det vil nemlig være mulighed for at vælge at bruge tre karaktere fra tidligere spil i serien, det drejer sig om Nick Bellic fra GTA IV og Claude og Misty fra GTA III. (Det gælder dog kun Collector’s udgaven af spillet)

Sidst men ikke mindst, så vil der også være en særlig Stunt Plane Trials, nærmere bestemt vil der være mulighed for at spille fem forskellige udfordringer, hvor man skal flyve omkring bjerge, ørkener, havet og byer, mens man flyver gennem forskellige checkpoints, udover at forbedre evnerne til at styrer et fly med den karakter man spiller med, vil tiderne man opnår også kunne sammenlignes med sine venner på PSN.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.