Monster Hunter Frontier G annonceret til PS Vita og PS3

annonceret til PS Vita og

Desværre kun annonceret Japan – Indtil videre…

Monster Hunter Frontier G

har netop annonceret deres kommende spil til Playstation Vita der hedder Monster Hunter Frontier G.

Serien der kendes fra PC har længe været ventet at udkomme til Sony’s håndholdte og vil altså blive udgivet til næste år sammen med en Playstation 3 version.
Ligesom med PC udgaven af spillet så kræves der et abonnement for at kunne spille onlinespillet.

Monster Hunter Frontier blev første gang lanceret tilbage I 2 til PC og i 2010 udkom det til Xbox 360

Selvom spillet vil have cross-play mellem Playstation Vita og Playstation 3 versionerne så vil spillere ikke være i stand til at kunne spille alle verdener i spillet sammen.
Kun nogle af verdenerne vil have cross-play.

https://www.youtube.com/watch?v=

Monster Hunter Frontier G lanceres i Japan i 2014, hvor i mod en vestlig version af spillet desværre endnu ikke er blevet annonceret.

FREILER

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Én kommentar

  1. Spillet ser som så meget fedt ud, men jeg må nok erkende at jeg er stor modstander af de abonnementer som nogle spilproducenter opkræver for at kunne spille deres spil.
    hvis så bare spillet var gratis og man skulle købe sig adgang så ok. Men at man skal købe både spillet og betale for at kunne spille det er svineri…

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: