PS Plus spil for Oktober.

Oktober bliver ret så interresant, der kommer en af de titler der var meget ventet sidste år , nemlig 3, : Twisted Dreams og Dragons Dogma: Dar Arisen (alle 3 titler er PS3 titler).

PS Vita titlerne der kommer er Street Fighter X Tekken og Touch My Katamari

Farcry 3 var en af de større titler der var ventet sidste år , og det blev da også en så stor gevinst for som fik sat gang  i FC serien igen efter nogen års pause efter det anmelderroste FarCry 2 udkom.

Her er hvad PlayStation.dk skriver om FarCry 3

Opdag, hvordan de rigtige valg er din nøgle til at overleve trængslerne i paradis på PlayStation 3.

Det første spørgsmål, som Mark Thompson, chef for niveaudesign hos Ubisoft Montreal, stiller sig selv, når han går i gang med et nyt projekt, er: “Hvad forventer spillerne af mit spil?” I tilfældet Far Cry 3, et PS3-eventyr, der foregår på et lovløst tropisk tilflugtssted, og som netop nu er under produktion i det canadiske studie, er det Thompsons job at sørge for, at hans team forstår de store forhåbninger, som spillets fans har.
“Vi ved, at spillet skal være smukt”, siger Thompson. “Far Cry er kendt som en serie, der altid har været meget attraktiv”. Det er imidlertid kun toppen af isbjerget, når det gælder at skabe et spil, som fylder fans af Far Cry med entusiasme, og Ubisoft stræber efter at afbalancere hensynet til både spillernes krav og udviklerteamets ambitioner.

Uden grænser

“Far Cry 2 så fantastisk ud, selvom det var et spil i en åben verden, og de fleste åbne verdener ofrer den visuelle troværdighed”, mener Thompson. “Men for os er det bare prisen for at lave et Far Cry-spil. Det er også prisen for at lave et skydespil. Folk forventer en vis visuel kvalitet, og vi vil ikke reducere den, bare fordi det foregår i en åben verden”.

Ordene “åben” og “verden” er afgørende, når det handler om at koge de virkelige kvaliteter ved Far Cry 3 ned. Ubisoft gør en stor indsats for at skabe overdådige miljøer, der helt og aldeles fortryller spillerne.

Spillerne bestemmer

Spildesigner Andrea Zanini er enig. “Far Cry er et skydespil. Det har altid været et skydespil. Det har altid handlet om spillerens valg i en åben verden, og med Far Cry 3 ville vi virkelig sætte fokus på det for spillerne og give dem en fornemmelse af, at det er noget ganske særligt”. De smukke målsætninger mere end underbygges af synet af spillet i aktion, og det er nemt at se, hvad Thompson mener, når han siger, at “øen spiller en hovedrolle”. Det er en smart løsning på det problem, som alle designere af spil i en åben verden står overfor.

“Vi vil gerne tro, at vi er smarte, men vi er ikke så smarte, som vi skal være”, forklarer Zanini. “Jeg kan gå forbi en andens bord, se ham spille, og så tænke “Wow! Dét troede jeg aldrig, at nogen ville prøve”. Det eneste vi ved, at de helt sikkert vil gøre, er at nå målet. Så når vi designer en mission, vælger vi et enkelt mål, og så bygger vi videre ud fra det. Vi forsøger at støtte spillerne og tænke på deres forventninger i en given situation. Vi skal altid have et svar på de spørgsmål”.

Køreglæde

Så det er altså den visuelle appel kombineret med friheden i Far Cry 3, der vil gøre dette spil til en enestående oplevelse, for ikke at tale om hvor sjovt du får det, mens du rejser rundt i ø-paradiset. Alene det store udvalg af køretøjer tilbyder mange timers actionspækket vanvid. Teamet er forsigtige med ikke at afsløre overraskelserne, men Thompson kan dog ikke modstå fristelsen til at give et lille glimt.

“Vi giver jer et stort udvalg af køretøjer til brug til lands, til vands og i luften. Alt fra både og jetski til lastbiler og buggies. Der kommer også et svævefly, og nogle flere, som jeg ikke kan nævne endnu. De er en del af dit arsenal, og du bestemmer, hvordan du vil bruge dem. Nogle gange mister du dem som resultat, og det er dit valg”.

Giana Sisters : Twisted Dreams

Giana Sisters er et gammel “klassiker” helt tilbage fra tiden hvor C64 havde sit store indtog, og faktisk var det computernes svar på Mario mere eller mindre, ihvertfald var der mange elementer der mindrede om det klassiske første Mario spil hvor man hoppede rundt, skulle samle coins og smadre sten med sit hoved. Denne titel var meget populær specielt for os med C64 , Amiga osv , som ikke havde en Super det var nemlig vores “Mario” så at sige.

Hvis du ikke helt ved hvad der meneste med det, så kan du hvis du har prøvet nogen af de ældre Mario spil se sammenligningen her som er fra dengang.

Giana_Sisters_Screenshot

Dette nye Giana Sisters : Twisted Dreams, er dog et helt nyt spil og starter med at Maria, som er Gianas søster bliver bortført til en drømmeverden, og nu er et Gianas opgave at få hende ud. Men fordi der er gået så mange år siden vi sidst har stiffet bekendskab med Giana Sisters, så er de blevet teenager i mellemtiden, og alt i teenage tiden handler om at finde sig selv og skabe sit eget image, og derfor kan hun manipulere med sine drømme og har fået en ny egenskab nemlig at hoppe fra drøm til drøm, og samtidigt har hun mulighed for at blive 2 forskellige personer igen pga hendes identitets krise som gør at hun egentlig ikke ved hvem hun er.

https://www.youtube.com/watch?v=

Spillet er lavet helt fra bunden af og derfor ikke et remake af en gammel titel , titlen udkom i midten af 2013. Og blev lavet af det nye firma fra Tyskland som hedder Black Forrest Games.

Dragons Dogma: Dar Arisen

dragons-dogma-dark-arisen-ps3-en

Find og ødelæg en mystisk drage i en stor åben verden på PS3.

Fordyb dig i en meget involverende historie, der udspiller sig i et enormt omfang.
Skærp dit sværd og opdag de store, meget detaljerede omgivelser, der ligger klar til at blive udforsket.
Kæmp mod et stort udvalg af unikke skabninger fra dværge til griffer og store drager.

Følgende 3 spil udgår samtidigt fra PS3  Samlingen :

– Assassins Creed 3,
– Saints Row : The Third
– PayDay : The Heist.

Alle titlerne her er helt klart værd at prøve så har du endnu ikke fået smidt det i din download liste så skal du gøre det inden den 25. September, og specielt hvis du overvejer at købe Saints Row 4 som allerede er udkommet for 1 måned siden, eller Assassins Creed 4 som udkommer i november, og så som udkom for knap en måned siden også.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.