GTA V: Hvad er iFruit app?

: Hvad er app?

Og hvad kan netop DU bruge den til?

iFruit - 1

iFruit til er en app der giver brugeren mange muligheder for at ændre ting in-game i spillet på Playstation 3 samt finde en masse information om spillet.

Ved at trykke på GTA V ikonet vil man kunne finde information om spillet, screenshots, videoer, musik, ja stort set alt hvad der er værd at vide om spillet kan findes her.

I Los Santos Customs menupunktet kan man for eksempel tilpasse sine biler til brug i selve GTA V spillet på Playstation 3
Disse ændringer kan man, hvis man ønsker det, poste på FaceBook og dermed fortælle alle sine venner hvad man har gang i.
Ligeledes er det muligt at skifte og ændre sin nummerplade til brug i spillet på Playstastion 3.

iFruit - 3

Det er også muligt at passe og træne Franklin’s hund, Chop i ‘Chop the Dog’ menupunktet.
Ved at træne sin hund og lære den tricks på appen vil disse blive overført til Playstation 3 spillet og dermed være tilgængelige i spillet.
Chop skal både passes og plejes og dette gøres ved at fodre Chop når han er sulten og tørstig, gå ture med ham samt rydde hans efterladenskaber op.

Der er 3 minispil i dette spil ud over altså at skulle passe og pleje ham og de indebærer at han går en tur i parken med sin udkårne og på en forudbestemt tid skal jage rivaliserende hunde væk.
Det andet mini-spil går ud på at skulle beskytte sin ejers bil fra andre bandemedlemmer ved at jage dem væk.
Det tredje mini-spil går ud på at løbe rundt på stranden og hive bikinier af intetanende piger på stranden.

iFruit - 5

I appen findes også ’Lifeinvader’.
’Lifeinvader’ er et program der minder om Facebook og i bund og grund omhandler at ’Stalke’ de forskellige firmaer rundt om i verdenen (minder om funktionen “like” på FaceBook).
Ved at ’stalke’ disse får man enten gratis ting eller i hvert fald klækkelige rabatter.
Disse rabatter kan f.eks. være på våben eller at første tatovering er gratis og mange, mange andre ting, nogle mere brugbare end andre.
Disse ting man “stalker” postes på ens egen Social Club konto og kan ses af ens venner derinde.

Lifeinvader

Ved at klikke på ‘Social Club’ ikonet på hovedmenuen bliver man meget simpelt bragt ind på sin egen Social Club forside hvor man kan følge med i sine venners gøremål, sit crew og meget andet.

Social Club

Inde på Social Club kan du blandt mange ting for eksempel tilslutte dig vores crew som hedder: PSForumdk og bærer forkortelsen: PSFM.

Ses vi ?

 – FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Én kommentar

  1. Man kan evt lige kigge her inde også hvor der er info til hvordan du registrere dig på socialclub hvis du ikke har en konto der inde.

    Plus link til manualen til spillet osv.

    http://www.playstationforum.dk/forum//viewtopic.php?f=22&t=190&p=801#p801

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: