Rockstar Social Club: Vores crew = PSForumdk

Rockstar Social Club: Vores crew = PSForumdk

GTA V - Social Club

Vores helt eget Playstationforum.dk crew hedder PSForumdk

Den 22 august blev vores PSForumdk crew oprettet og selvom vi allerede nu er oppe på 14 medlemmer så vil vi naturligvis gerne være endnu flere der er samlet i dette crew til en masse sjov og ballade.

Vores crew hedder PSForumdk og forkortes PSFM.

Om vi kender hinanden i virkeligheden, i den virtuelle verden eller stadig mangler at hilse på hinanden er underordnet når nu vi har en oplagt mulighed for at få sagt pænt goddag til hinanden når onlinedelen i V åbner op om en uge.

Crew

 

Ikke nok med at vi vil være samlet under ét tag når der skal hygges online så vi vil også alle sammen modtage crew-bonus for at være en del af dette crew.

Hvis du endnu ikke har oprettet dit Rockstar ID (en konto) på Rockstar Social Club så er det meget simpelt og kan gøres via dette link, hvorefter du lige skal linke til din PSN Konto.

Efter oprettelsen af en konto er det bare ind under ’CREW’ menupunktet og ’Find a Crew’ og så ellers søge efter PSForumdk eller PSFM.

Der er også mulighed for at lave et emblem til vores crew inde under ’Emblem Editor’.

Emblem

Vi sætter naturligvis stor pris på de emblemer som vores medlemmer laver og vi vil senest på mandag vælge det bedste emblem og benytte dette. Så sidder du med en lille designer i maven og tænker at det kunne være sjovt at have lavet det fedeste emblem i crewet så er det nu du skal springe ud i det 🙂

Hvis du sidder og er lidt i tvivl om hvorvidt Grand Theft Auto V virkelig er et spil der er pengene værd så kan du passende læse vores anmeldelse af spillet her og jeg kan afsløre så meget som at sige at spillet har fået den højeste karakter på denne hjemmeside til dato, god læsning 😉

Vi ser frem til at møde jer alle.

FREILER

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.