Brug din IPhone / Android til at spille hele Beyond : Two Souls

QuanticDream har prøvet at være nyskabende på mange punkter siden de med deres Heavy Rain, kom ind med en ny måde at spille et spil på med en blanding af interaktivitet og almindelige styring, og QuanticDream har i Beyond : Two Souls, bogstaveligt gået “beyond” af hvad man kunne forstille sig.

De har nemlig lavet det sådan at folk der måske ikke er helt så glade for deres PS3 controller, eller måske bare vil prøve at spille et PS3 spil på en lidt mere smartphone agtig måde, har de faktisk gjort det at du kan ved at hente en app til din IOS enhed (Iphone 3GS og mindre understøttes ikke) eller sin Android enhed bruge den app til at spille hele spillet, ved at bruge touch skærmen på din telefon.

David Cage mener det skal udnyttes at nogen måske bruger mere tid på deres telefoner, frem for deres konsol når det kommer til at spille nogen spil, og måske er mere rryg ved at bruge en touch telefon end en controller, da der i nogen sitiuationer i spillet  kan kræve man reagere hurtigt og så kan det måske være nemmere at bruge en touch skærm, hvis man mester det.

Har man en af de typer enheder der er nævnt (Er vel standard her i DK, nok ikke så mange der ejer en blackberry) så kan i hente appen til jeres telefon allerede nu, som er ganske gratis.

– Beyond : Touch til Android enheder kan hentes fra Google Play
– Beyond : Touch til IOS kan hentes hentes fra Itunes 

Hvorfor de ikke har udnyttet PS Vitaen til dette formål også vides ikke.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.