DualShock 4 vil kunne bruges til PC spil

DualShock_4_52833.jpg

Det var brugere der via Twitter har spurgte Sony om den nye kontroller, der sendes på gaden sammen med , vil kunne bruges sammen med PC.

Svaret kommer fra Shuhei Yoshida der skriver at “De analoge stick og knapper vil virke fint” og han uddyber ganske kort at kontrolleren vil virke på pc uden yderligere indstillinger, med de basale ting, men at folk er nød til at vente til efter den er udgivet, for at finde ud af hvad kan eller ikke kan på PC

Umiddelbart er det en ganske god ide, dels vil det kunne øge salgstallet, da også PC gamere kan tænkes at købe DualShock 4, men det kommer naturligvis an på hvor mange funktioner der vil fungere via PC, hvis det kun er helt basal styring, så er det ikke noget der vil skabe en ny kundebase.

Shuhei Yoshida er meget aktiv på Twitter og svarer på en del spørgsmål via det sociale medie

Kilde: Twitter

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.