DualShock 4 touchpad skal måske bruges til at kaste granater

skal måske bruges til at kaste granater

DualShock 4 Touchpad

udvikleren, , har bekræftet at de måske vil indrage controllerens touchpad til at være måden hvorpå granater kastes I spillet, men de understreger dog at de endnu ikke har besluttet det endegyldigt.

konsollen introducerer en helt ny type controller i forhold til hvad vi tidligere har set.
DualShock 4 vil være udstyret med en touchpad i midten af controlleren og vil tillade udviklerne at bruge denne på forskellige måder i deres spil.

Det er tidligere blevet rapporteret at denne touchpad skulle bruges til at komme ind i menuerne i Battlefield 4, men her har Aleksander Grondal fra DICE udtalt at det endnu ikke er blevet besluttet hvad præcis den touchpad skal bruges til, og at kaste granater måske vil være tilknyttet denne.

Battlefield 4 - Granat

We’ve experimented [with the touchpad], but haven’t exactly nailed how we want it to behave just yet“, udtalte han og fortsatte:
Obviously flicking to throw a grenade is an option. There’s a bunch of things we’re testing out – we just haven’t settled on anything

Battlefield 4 vil udkomme senere på måneden til Playstation 3, og næste måned til Playstation 4.

Personligt synes jeg at det vil være en fed funktion, hvad synes du?

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

2 Comments

  1. Hvis de kunne integrere en måde hvorpå man kunne skifte mellem at sigte og bare kaste afsted, ville det være fedt nok.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: